Zoeken naar filmcursus utrecht

   
 
filmcursus utrecht
 
Opleiding tot regisseur.
Deze opleiding, die aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht HKU wordt gegeven, leidt je op tot specialist op het gebied van videoproductie. Je krijgt inzicht in het totale productieproces en je ontwikkelt vaardigheden en technieken op het gebied van verschillende productiefasen: concept, research, script, productie, technische realisatie en postproductie.
CKE.
Elk project is een samenwerkingsproject. Het brengt mensen bij elkaar en het maakt van Eindhoven een mooiere, warmere en vooral culturele stad. Zowel verenigingen als liefhebbers en zelfstandig beoefenaars van amateurkunst kunnen bij CKE terecht met hun vragen en wensen.
Filmcursus: Zoom In: Een filmtocht door vier decennia.
culturele agenda van Utrecht. Kies datum of periode. Wanneer heb je tijd? Wat wil je doen? Dinsdag 15 maart. Filmcursus: Zoom In: Een filmtocht door vier decennia. Filmcursus in samenwerking met De Filmkrant en onder leiding van eindredacteur Dana Linssen.
Filmen en monteren met je smartphone MADE BY MEDIA.
Mede door de feedback van Martine werd ik enthousias t gemaakt om vooral verder te gaan in het ontdekken en toepassen van alle mogelijkhe den. Kortom, een aanrader voor een praktische en leerzame dag van filmen en monteren met je telefoon.
Cursusaanbod Volksuniversiteit.
Stichting CultuurSpoor Best. Aantal cursussen in de categorie Talen bij deze Volksuniversiteit: 1. Direct naar deze Volksuniversiteit. Aantal cursussen in de categorie Talen bij deze Volksuniversiteit: 10. Direct naar deze Volksuniversiteit. Aantal cursussen in de categorie Talen bij deze Volksuniversiteit: 2.
20 Video Editor opleidingen in Utrecht.
group Maximaal 6 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 6 1 dag HBO star 97, 3 ervaringen Opleiderscore: star 92, DOESUM software support heeft een gemiddelde beoordeling van 92, uit 33 ervaringen. date_range Woensdag 27 februari 2019 in Utrecht en 7 andere data.
Workshops en cursussen in Amersfoort Cursussen-en-workshops.nl.
De workshop gaat over omgaan met patronen die voor overbodige stress zorgen. Ondertussen is wel bekend dat stress die we in ons leven. Cursus meesters technieken. Een cursus van 5 weken waarin je leert te werken met diverse technieken van de grote meesters.
HOVO Utrecht.
Twee bekende docenten van HOVO Utrecht, Anne Doedens 1945 en Jan Houter 1944 werken al vele jaren samen om de Vlielandse historie op de kaart te zetten. Jan begon al in de jaren tachtig van de vorige eeuw met historische publicaties in Vlieland Magazine en schreef vanaf de jaren zeventig vele boeken over eilander onderwerpen.

Contacteer ons