Meer resultaten voor social media marketing cursus

   
 
social media marketing cursus
 
Cursus Social Media Online Cursus social media marketing NHA.
De cursus Social Media is zeer praktisch: stap voor stap leer je de verschillende toepassingsmogelijkheden van de verschillende sociale netwerken en platforms. Aan het einde van de cursus ben je in staat om een goede social media strategie te schrijven voor jouw bedrijf en te integreren in jouw communicatie, marketing of PR-strategie.
Cursus Social media LOI.
Volg dan de cursus Social media. Deze praktijkgerichte cursus laat zien wat de impact van social media kan zijn en hoe je omgaat met social media in de praktijk. Na afloop pas je social media succesvol toe in een communicatie, marketing of pr-strategie.
Cursus Social Media 1 dag.
Met de cursus Social Media weet je in een dag hoe je jouw social media organiseert. Met deze cursus Social Media van Horeca Maatwerk leer je in een dag alle ins en outs van online marketing en social media. Zo is je bedrijf online zichtbaar bij de juiste doelgroepen.
Thuiscursus Social Media Marketing.
Volg dan nu de erkende opleiding social media marketing van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol marketeer. Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle marketeer met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied!
Wijzer worden op Social Media? Cursus Social Media.
Geef dan op met hoeveel mensen je zou willen deelnemen en geef wat achtergrond over wat je al wel en niet doet binnen je bedrijf. Daarnaast is het mogelijk om een cursus Social Media uit te breiden met internet marketing vraagstukken, waaronder zoekmachine optimalisatie, Google Adwords of een vogelvlucht cursus internet marketing.
Marketing Communicatie Verkoop.
Voor meer informatie en de subsidiemogelijkheden klik op bovenstaande cursusdatum. Cursus Social Media in de Metaal voor beginners. Social Media zijn niet meer weg te denken, maar werkt het ook in de metaalsector? Social Media marketing is de nieuwe manier van marketing.
Tweedaagse cursus social media strategie Cultuurmarketing.
Voor zij aan de slag ging bij het Van Gogh Museum heeft zij ervaring op kunnen doen bij het Stedelijk Museum. Deze cursus is geschikt voor marketing en communicatiemanagers en medewerkers die social media inzetten en de resultaten willen verbeteren.
GJIZ Sociale Media Support Franeker Friesland Gaat u mee online?
Een aantal diensten van GJIZ treft u aan onder sociale media support. Zo kunt u gebruik maken van het spreekuur, sociale media uitbesteden of ondersteuning vragen na een overlijden. Daarnaast geven wij met regelmaat een cursus sociale media en kunt u GJIZ inhuren als spreker.

Contacteer ons