Op zoek naar opleiding marketing?

   
 
opleiding marketing
 
Avans Academie Associate Degree.
Je specialiseert je vanaf het tweede jaar in online marketing of sales. Deze Associate degree is sterk praktijkgericht. Je volgt de opleiding deels binnen een bedrijf en binnen school met gevarieerde praktijkopdrachten. Je wordt professioneel getraind als online marketeer of sales specialist.
Marketing Management NL Tijdens de opleiding De Haagse Hogeschool.
Meld u aan voor deze opleiding. In deze masterclass ziet u de volgende onderwerpen.: 5P-marketingmix, Abell Hammond, Maslow, PPLC, BCG, Ansoff. Concurrentie en concurentievoordeel. Posionering en voorspelling. Internationale Marketing, Marketing 3.0. Marketing Management is een masterclass die u in deeltijd volgt, en is onderdeel van de Master of Business Administration.
Opleiding Sportmarketing Zadkine mbo opleidingen Rotterdam, Capelle, Hoogvliet, Schiedam, Spijkenisse.
Na je diploma. Met Sportmarketing, een nieuwe specialisatie van de opleiding Medewerker marketing communicatie, maak je van je passie je beroep. Je wordt voorbereid op een marketing en/of communicatiefunctie binnen het ruime werkgebied sport. Eet, drink, slaap en adem jij sport?
Marketing Opleidingen Trainingen ICM Opleidingen Trainingen.
In de Online Marketing training leer je effectieve online marketingtechnieken en maak je kennis met social media marketing, zoekmachinemarketing en online advertising. Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past.
Deeltijd Marketing en Sales HBO Opleidingen Avans Deeltijd.
Je hebt een commerciële instelling en gevoel voor ondernemen. Je belangstelling voor verkoopprincipes en markten, voor consumentengedrag en marktonderzoek. Waarom verkoopt het ene product wel en het andere niet? De HBO marketing en salesgerichte opleidingen van Avans Deeltijd geven je het inzicht dat je nodig hebt bij de functies die je ambieert in de detailhandel. Misschien als ondernemer of leidinggevende, misschien als marketeer? Bekijk dan bijvoorbeeld de opleiding Commerciële Economie deeltijd!
Opleiding Commerciële Economie Marketing Sales HvA Hogeschool van Amsterdam. Delen via Whatsapp. Delen op facebook. Delen op twitter. Delen op linkedin. Delen via email. Delen op facebook. Delen op twitter. Delen op linkedin. Delen via email. Creating Tom
Over de HvA. Afstudeerrichting Marketing Sales. Afstudeerrichting Marketing Sales. Marketing Sales is de algemene afstudeerrichting binnen Commerciële Economie. Je kunt met deze brede afstudeerrichting beginnen, als je in het eerste jaar minimaal 50 van de 60 studiepunten van de opleiding Commerciële Economie haalt.
Medewerker marketing, communicatie en evenementenorganisatie MCE MBO Opleiding BOL Niveau 4 ROC Nijmegen.
Campusbaan 6 Nijmegen. Bekijk de locatie. Scroll voorbij galerij. Meer over de opleiding. Tijdens de opleiding leer je hoe je producten onder de aandacht brengt of in de markt zet. Of hoe je acties bedenkt, wat voorlichting is en hoe je een communicatieplan schrijft. Als je wilt kun je naar het buitenland. Je werkt samen met andere studenten van de opleiding en daarbuiten en je gaat actief aan de slag met de praktijk: werkbezoeken, reizen, stages. In het derde leerjaar ga je verder in de richting Marketing en Communicatie of kies je voor Evenementenorganisatie. Je gaat aan de slag met. Tijdens de opleiding is er aandacht voor. marketing en communicatievraagstukken. voorlichtings, promotie en pr-materialen ontwikkelen en beheren. trends volgen rond online marketing en communicatie zoals social media, websitebeheer, Google.
Marketing Business Events bol, mbo ROC Midden Nederland.
Je kunt deze opleiding, met uitstroom profiel Marketing Communicatie ook versnellen. Lees meer informatie op de opleidingskaart Versneld Marketing Business Events. Na je aanmelding, nodigen we je uit voor een kennismakingsbijeenkomst. Je maakt dan kennis met de opleiding, het beroep, het gebouw, de docenten en studenten.

Contacteer ons