Resultaten voor opleiding strategie

   
 
opleiding strategie
 
Scheidegger Opleidingen en Trainingen Scheidegger Opleidingen.
En hoe vertaal je de gekozen richting in doelstellingen en strategie? Hoe werk je vervolgens de strategie uit, zodat de organisatie kan gaan werken aan het realiseren van de doelstellingen? Hoe motiveer je je mensen, richt je processen in en houd je de vinger aan de pols van de organisatie? Dit maakt Management en bedrijfskunde een breed en uitermate interessant vakgebied, met veel richtingen en specialisaties. Een opleiding op het gebied van management en bedrijfskunde van Scheidegger geeft je een voorsprong in dit boeiende vakgebied.
Masterclass Zorgmarketing Opleiding zorgmarketing marketingplan, positionering.
Pragmatische masterclass over strategie, keuzes en uitwerking, dat direct inzetbaar is in de organisatie. Mark de Jonge, Achmea. Wat een inspirerende leergang. Een mooie mix van theorie en praktijk met veel ruimte voor discussie en leren van elkaar. Een goede basis om in de organisatie op voort te bouwen! Liset Ratelband, Humanitas DMH. Ik ken geen andere opleiding in deze trant, het is goed om echt met je eigen case te werken en daar feedback op te krijgen.
Lectoraat Smart Marketing Strategie.
CE deeltijd, Ad Marketing Sales duaal. Small Business Retail Management. Small Business Retail Management Associate degree. Small Business Retail Management Ad duaal. Contact en locaties. Zoek op trefwoord. Contact en locaties. Fontys Hogeschool Marketing en Management. Lectoraat Smart Marketing Strategie.
Versdenkers. Training in strategische creativiteit.
Welke invloed hebben trends op je strategie, je diensten, produkten en communicatie? In deze inspirerende team training vertaal je ontwikkelingen naar een fictief maar geloofwaardig toekomstperspectief. Je denkt daardoor van buiten naar binnen. En verbind jouw merk met de veranderende wereld.
DiamantCreate TIAS.
Service ExcellencePost HBO-opleiding Service Excellence Service Excellence.
Individuele opdracht Je individuele opdracht bestaat uit het opstellen van een strategie en praktische uitvoering van je Service Excellence plan voor je eigen organisatie, een opdrachtgever of andere relatie. Je hebt tijdens de opleiding de beschikking over een coach de kerndocent die helpt met het opstellen van je plan.
Opleiding Business IT-strategie informatieplanning cibit academy.
De opleiding behandelt business-strategie en innovatie, IT-beleid, nieuwe digitale business-modellen, ICT-strategie, business-informatieplanning en portfoliomanagement. Ook wordt aandacht besteed aan IT-governance besturing en sourcing. Je leert wat nodig is voor business IT-alignment en het innovatief inzetten van IT. Hierbij gebruiken de docenten onder meer het bekende model van professor Jerry Luftman. Je traceert toekomstige business en IT-ontwikkelingen, leert de situatie in de eigen organisatie te evalueren en te vertalen naar een gedragen business-IT strategie, projectportfolio en verbeterprogramma.Dag 1: Business IT-alignment en business-strategie.
Opleiding Open Universiteit.
De cursus wordt éénmaal per academisch jaar aangeboden. De cursus Strategie van organisaties MB1202 is wederzijds uitsluitend met de gelijknamige cursus B08221 en de cursussen B08211 en B27211 Inleiding strategie en B08113 OUX: Strategie en algemene economie voor management. Dit betekent dat deze cursussen wegens inhoudelijke overlap niet samen in een opleiding kunnen worden ingebracht.

Contacteer ons