Zoeken naar opleiding strategie

   
 
opleiding strategie
 
Marketing strategie Marketing strategie Open Programmes Executive Education Rotterdam School of Management, Erasmus University.
Tijdens de collegereeks marketing strategie onderzoekt u waardecreatie door middel van strategische marketingactiviteiten. Bij het ontwerpen van een marketingstrategie ontwikkelt u een visie over hoe deze waardecreatie het meest effectief gerealiseerd kan worden. Hiervoor moet u kunnen onderzoeken waar de behoeften in de markt liggen en dient nagegaan te worden waar nieuwe mogelijkheden voor groei liggen.
Opleiding Business IT-strategie informatieplanning cibit academy.
De opleiding behandelt business-strategie en innovatie, IT-beleid, nieuwe digitale business-modellen, ICT-strategie, business-informatieplanning en portfoliomanagement. Ook wordt aandacht besteed aan IT-governance besturing en sourcing. Je leert wat nodig is voor business IT-alignment en het innovatief inzetten van IT. Hierbij gebruiken de docenten onder meer het bekende model van professor Jerry Luftman. Je traceert toekomstige business en IT-ontwikkelingen, leert de situatie in de eigen organisatie te evalueren en te vertalen naar een gedragen business-IT strategie, projectportfolio en verbeterprogramma.Dag 1: Business IT-alignment en business-strategie.
NSOB Leeratelier Strategie Opleiding.
Wegens de vele aanmeldingen voor het Leeratelier Strategie starten wij in het voorjaar van 2019 met een nieuwe editie. Meld u dus snel aan voor dé opleiding voor de ervaren strateeg in het publieke domein. Wat maakt een goede strateeg?
Defensie Cyber Strategie Cyber security Defensie.nl.
het ontwikkelen van cyberinlichtingenmiddelen voor tactische inzet.; het inpassen van cyberaspecten in het operationeel besluitvormingsproces, voor en tijdens operaties. De Defensie Cyber Strategie is in februari 2015 geactualiseerd, de vorige versie kwam uit 2012. Kamerbrief actualisering Defensie Cyber Strategie rijksoverheid.nl.
Strategisch denken en strategisch management.
Twijfel je over de juiste opleiding? Neem contact op met één van onze adviseurs voor een gratis persoonlijk adviesgesprek. 0418 682 938 08.30-17.00u. Bel me terug. Je bevindt je hier.: Time icon 4 dagen. Price icon 3.07500., Draag concreet en actief bij aan de strategie van je organisatie.
Training Strategisch Management ICM Opleidingen Training.
Duurzame organisaties en teams. Implementeren van strategie. Formuleren van een inspirerende visie. Draagvlak creëren binnen uw organisatie. Uw persoonlijke ambities en drijfveren. Praktijksituaties en voorbeelden. Voorafgaand aan de training vindt een online intake plaats op de ICM-leeromgeving. Hierin brengt u uw persoonlijke leerdoelen in. Voor de bijeenkomst oriënteert u zich alvast op alle facetten van strategisch management door het bekijken van kennisvideos, lezen van artikelen en maken van opdrachten. In deze interactieve training ligt de nadruk op het formuleren van de strategische keuzes en mogelijkheden binnen en buiten uw organisatie. U leert werken met strategische modellen en analyses via opdrachten, oefeningen en cases. Daarnaast schrijft u een strategisch plan voor uw organisatie.Tijdens de bijeenkomst is er volop ruimte voor de waardevolle discussies en interactie met uw medecursisten. Onder inspirerende leiding van een ervaren professional leert u op een strategische manier denken en spreken. Er is door de maximale groepsgrootte een veilige sfeer om in te leren met gelijkgestemden en veel ruimte om ervaringen uit te wisselen. Met een positief resultaat voor uw strategische plan ontvangt u het ICM-certificaat. Deze training is tevens onderdeel van de opleiding Post-HBO Bedrijfskunde.
Professional Master Strategie, Marketing en Communicatie NCOI Opleidingen en Trainingen.
Behaalt u voor alle eindopdrachten een voldoende, dan ontvangt u het diploma Professional Master Strategie, Marketing en Communicatie van NCOI University of Business Studies. Duur van de opleiding: 9 maanden. Varianten: Avond, dag, zaterdag. Dag: 12 dagen van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Masterclass IT Strategie, Beleid en Innovatie Computrain ICT Trainingen en Cursussen.
Bedankt voor uw aanvraag. Het overzicht van de totale investering hebben wij nu naar uw e-mailadres gestuurd. Terug naar de opleiding. Opleiding Masterclass IT Strategie, Beleid en Innovatie. Afgerond programma op Masterniveau in samenwerking met NCOI University. IT Strategie en Governance.

Contacteer ons