Op zoek naar opleiding strategie?

   
 
opleiding strategie
 
Korte opleiding Strategie Innovatie waarbij je zelf de lengte van je programma kunt bepalen.
Online Marketing Strategie. Tiendaagse opleiding Building Strong Brands. Korte opleiding Strategie Innovatie. Creatieve organisaties zijn vaak succesvoller dan organisaties waar creativiteit en innovatie een minder belangrijke rol spelen. In deze opleiding staat de vraag centraal hoe je het creatieve potentieel van je organisatie kunt ontsluiten en managen.
Masterclass IT Strategie, Beleid en Innovatie Computrain ICT Trainingen en Cursussen.
Bedankt voor uw aanvraag. Het overzicht van de totale investering hebben wij nu naar uw e-mailadres gestuurd. Terug naar de opleiding. Opleiding Masterclass IT Strategie, Beleid en Innovatie. Afgerond programma op Masterniveau in samenwerking met NCOI University. IT Strategie en Governance.
Marketing strategie Programmes Open Programmes Executive Education Rotterdam School of Management, Erasmus University.
Tijdens de collegereeks marketing strategie onderzoekt u waardecreatie door middel van strategische marketingactiviteiten. Bij het ontwerpen van een marketingstrategie ontwikkelt u een visie over hoe deze waardecreatie het meest effectief gerealiseerd kan worden. Hiervoor moet u kunnen onderzoeken waar de behoeften in de markt liggen en dient nagegaan te worden waar nieuwe mogelijkheden voor groei liggen.
Alsem Strategie Zorgmarketing, positioneringsadvies, opleiding zorgmarketing, branding meer.
19 juni 2018. Boek Strategische marketingplanning. RT @Fjbruins: @TonSchroor @VNONCWNoord @JoukedeVries Een mooie samenwerking tussen RuG en het Noordelijke bedrijfsleven zie je bij Expediti 29 days ago. Het NIMA heeft de Masterclass Zorgmarketing geaccrediteerd met 20 studiepunten. 2019 Alsem Strategie Realisatie: IMAGO.
Ontdek onze opleidingen in Strategie! Vlerick Business School.
Home Opleidingen Managementopleidingen Strategie. Opleidingen in Strategie. Een intensieve, langlopende opleiding aan Vlerick Business School schetst een grondige theoretische en conceptuele achtergrond over een bepaald managementdomein of sector. Vanuit hun veelvuldige contacten met de bedrijfswereld, slagen onze professoren er perfect in de brug te slaan naar uw dagelijkse praktijk.
Professional Master Strategie, Marketing en Communicatie NCOI Opleidingen en Trainingen.
U rondt elke Masterclass af met een praktijkgerichte eindopdracht. Behaalt u voor alle eindopdrachten een voldoende, dan ontvangt u het diploma Professional Master Strategie, Marketing en Communicatie van NCOI University of Business Studies. Duur van de opleiding: 9 maanden. Varianten: Avond, dag, zaterdag.
Professionalisering / Opleiding en ontwikkeling Berenschot.nl.
Mail deze pagina. Organisatieadviesbureau Berenschot Diensten HR strategie Professionalisering / Opleiding en ontwikkeling. Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 350 medewerkers wereldwijd. Al bijna 80 jaar verrassen wij onze opdrachtgevers in de publieke en private sector met slimme en nieuwe inzichten.
Training Strategisch Management ICM opleidingen trainingen.
Een zeer praktische cursus waarbij je de theorie over strategie meteen toepast in je eigen strategie implementatie plan. Er is ook veel ruimte voor de inbreng van eigen vragen/situaties. Een cursus die verder gaat dan een oh" ja" gehalte. Geleerde theoretische modellen pas je concreet toe op Strategisch Management vraagstukken van je eigen organisatie. Prettige en praktijkgerichte trainer die je inspireert en je concreet de theoretische modellen leert gebruiken. In combinatie met video presentaties van elk ca 10 minuten wordt je uitgedaagd de theorie thuis alvast zoveel mogelijk eigen te maken, zodat in de bijeenkomsten ruimte is om de verbinding met jouw praktijk te zoeken en te herkennen. Aanrader voor iedereen die een combinatie zoekt van slijpsteen" voor de geest" en concrete handvatten om deze te gebruiken in eigen dagelijkse werkomgeving. Zeer goede koppeling tussen theorie en de werkvloer dmv de praktijkopdracht. De docent was kundig in de begeleiding zodat ik daadwerkelijk een procesverbetering kon doorvoeren door de tools aangereikt tijdens de training. Het materiaal is zelfs na de opleiding goed te gebruiken als naslagwerk.

Contacteer ons