Zoeken naar populaire opleidingen

   
 
populaire opleidingen
 
De populairste studies van 2014-2015! Qompas StudieKeuze.
De populairste studies van 2014-2015! Geneeskunde staat opnieuw op de eerste plaats in de lijst van meest populaire studies van Qompas, gevolgd door Criminologie en International Business Administration. Duidelijk minder belangstelling was er afgelopen jaar voor Bewegingswetenschappen vorig jaar nog op plaats 9, Lerarenopleiding Basisonderwijs vorig jaar plaats 11 en Diergeneeskunde vorig jaar op plaats 19.
Opleidingen? Alle opleidingen vind je hier! Werkwebsite.
Werkwebsite.nl biedt je een overzicht van verschillende opleidingen en verschillende niveaus. Zoek je een leuke opleiding op MBO, HBO of Universitair niveau? Bekijk direct het uitgebreide overzicht en vind hier de opleiding die ├ęcht bij je past! Meest populaire opleidingen.
123studie Volledig overzicht van alle studies, opleidingen, trainingen, hbo-opleidingen, mbo-studies, HBO, MBO, thuisstudie, leren, studeren.
HOME BEROEPSKEUZETEST STUDIEKEUZETEST IQ-TEST CV AANMAKEN OPLEIDINGEN. Zoek een studie STUDENTENSHOP. Op 123studie vind je uiteraard een overzicht van alle mbo-opleidingen. Bekijk hieronder welke opleiding je interessant lijkt. Ben je er nog niet uit? Doe dan eens onze gratis studiekeuzetest. Of bekijk het overzicht met alle opleidingen.
Top 10 opleidingen arbeidsmarktpositie.
Verder valt op dat b├Ętaopleidingen het meest vertegenwoordigd zijn bij de beste opleidingen en de gamma en alfaopleidingen bij de opleidingen met de slechtste arbeidsmarktpositie. De opleiding Operationele techniek valt vooral positief op door het hoge bruto maandinkomen en een werkloosheid van 0%.
LOI: opleidingen in alle vakgebieden en op alle niveaus LOI.
Uiterlijke verzorging en Wellness. Nieuwe en populaire opleidingen. HBO-bachelor Verpleegkunde met subsidie Klassikaal Nieuw. HBO Big data specialist met subsidie Klassikaal. MBO Begeleider gehandicaptenzorg Thuis Klassikaal. MBO Medewerker secretariaat en receptie Thuis Klassikaal. HBO-bachelor Lerarenopleiding Talen specialisatie Engels Thuis Klassikaal.
Beroepentip: 7 populaire mbo-opleidingen die je beter niet kunt kiezen DeWerkMarkt.nl.
De kans op werk is sinds 2011 voor populaire opleidingen opnieuw slechter geworden. Toch zijn er meer studenten ingestroomd en zijn de opleidingen populairder geworden. Ongeveer 72.000 jongeren zitten in een opleiding met minder dan 40% kans op werk in de betreffende sector.
De 5 populairste opleidingen per vakgebied Intermediair.nl.
We zetten ze op een rij. Een extra opleiding verhoogt je kansen op de arbeidsmarkt. Welke opleidingen scoren op dit moment goed? We hebben ze op een rij gezet. Samen met Springest.nl maakte Intermediair een lijst van de vijf populairste opleidingen in allerlei vakgebieden.
Populaire opleidingen.
De gebieden Taal en Cultuur en Recht gingen als enige twee vakgebieden achteruit op het aantal inschrijvingen. Het vakgebied Onderwijs trekt ieder jaar verreweg de minste nieuwe studenten aan. NTI HBO Opleidingen. Top 10 meest populaire bijbaantjes. Hogeschool ISBW Zaltbommel.

Contacteer ons