Resultaten voor cursus Amsterdam

   
 
cursus Amsterdam
 
EHBO cursus Amsterdam EHBOcursus.nl.
Bij EHBOcursus.nl volg je al een EHBO cursus vanaf slechts 3500, per persoon. De tarieven voor de openbare EHBO cursussen in Amsterdam zijn als volgt: EHBO bij kinderen 10995, EHBO bij volwassenen 10995, en de cursus EHBO voor gastouders 10995.
Ons Amsterdam Cursus Kunst" en Cultuur."
Meld u aan voor de cursus Kunst en Cultuur. Vanaf september 2017 bestaat de cursus uit een najaars en een voorjaarsprogramma. U kunt zich aanmelden voor de cursusactiviteiten van het 1e halfjaar 2019 vanaf donderdag 27 december 2018 08.00 uur op de pagina Lezingen en Excursies.
middellandse-zee-cursus Waypoint Amsterdam.
We besteden vooral veel aandacht aan aspecten als zeilend reven, manoeuvreren op de motor en de in de Middellandse Zee gebruikelijke manier van afmeren met behulp van ankers. Maar ook eenvoudige navigatietechnieken, beknopte meteorologie en gebruik van de betreffende Pilot almanac komen zeker aan de orde. 1 of meerdere dagen. Middellandse zee Training. Boek deze cursus. Copyright Waypoint Amsterdam powered by Waypoint WordPress Theme.
Centre Français-Néerlandais Cursus Frans in Amsterdam.
2 feb / 1100: uur meer info / bestellen. Un Mois, Un Livre. Leurs enfants après eux Nicolas Mathieu. 9 feb / 1500: uur meer info / bestellen. De Waalse Kerk. Adres en route Tickets en bezoekersinformatie Kerkgemeente. Vrienden Nieuwsbrief ANBI.
BHV cursus Amsterdam Goed, snel en betrouwbaar!
Klik hieronder op een groene knop om op de site van NedCert onze lesdatums en prijzen te zien en om aan te melden. BHV cursus snel 1 dag Hercertificering BHV 1x per 2 jaar 1 dag verplicht Inhoud van de BHV cursusdag Amsterdam.
Cursus Photoshop Stichting MK24 Amsterdam.
Naast alle technische kennis van de programmas Photoshop, Illustrator en Indesign krijg je ook vakken als Grafisch vormgeven en Prepress en werk je tijdens het eindblok aan een goede portfolio. Volledig aanbod Grafische vormgeving.: Cursus Grafische Vormgeving. Cursus Vormgeving en Concept. cursus Typografie: van vorm naar letter. 1091 GC Amsterdam.
BHV Amsterdam Volg een BHV cursus in Amsterdam.
Daarmee zorgen we dat de BHV cursus voldoet aan de taken van een BHVer. Na het volgen van een BHV cursus in Amsterdam ontvangt u een BHV certificaat die een jaar lang geldig is. Daarna kunt u de cursus BHV herhaling volgen.
Alle Opleidingen, Trainingen Cursussen in Amsterdam Springest.
group Incompany training. Alle Opleidingen, Trainingen Cursussen in Amsterdam. Populaire opleidingen en cursussen in Amsterdam. Hier vind je een overzicht van de populairste cursussen en trainingen in Amsterdam. Cursus Omgaan met Agressie. Opleiding Juridisch Medewerker. Cursus Commercieel Medewerker. Cursus Persoonlijke Groei.

Contacteer ons