Resultaten voor cursus Amsterdam

   
 
cursus Amsterdam
 
Spirituele ontwikkeling cursus Amsterdam School Of Life.
Volg de spirituele ontwikkeling cursus in Amsterdam. De cursus spirituele ontwikkeling in Amsterdam is bij uitstek geschikt voor mensen die een nieuwe zingeving aan het leven willen geven. De cursus spirituele ontwikkeling biedt daarnaast een uitstekende voorbereiding op de beroepsopleiding Levenstherapeut.
GGZ Ingeest.
EHBO cursus Amsterdam EHBOcursus.nl.
Bij EHBOcursus.nl volg je al een EHBO cursus vanaf slechts 3500, per persoon. De tarieven voor de openbare EHBO cursussen in Amsterdam zijn als volgt: EHBO bij kinderen 10995, EHBO bij volwassenen 10995, en de cursus EHBO voor gastouders 10995.
Schminkcursus en workshops Lilys FacesLilys Faces.
De cursus is inclusief gebruik van alle materialen tijdens de les. Je ontvangt een map met theorie en iedere week designs zodat je deze kunt bewaren als naslagwerk. Je ontvangt een penselenpakket twv 38., Tijdens de cursus heb je altijd 10% korting op aanschaf van Mehron producten en zijn er leuke acties.
1-Daagse Cursus Time Management Amsterdam TimeManagement.net.
Tijdens de 1-daagse cursus time management Amsterdam gaan we als volgt te werk.: Een cursus time management is niet per definitie langdurig of slaapverwekkend, dit zul je tijdens onze 1-daagse cursus ondervinden. De cursus is gevuld met zinvolle en praktische tips en technieken.
Nicolien Gouwenberg, praktijk voor toepassing van Een cursus in wonderen.
Bij bestudering en toepassing van Een cursus in wonderen komt veelal de behoefte op om inzichten te delen, vragen te stellen en voorbeelden van anderen te horen. Daartoe bestaan er diverse groepsbijeenkomsten, sommige maandelijks, andere tweewekelijks of incidenteel. Miracle Choice Spel. Dit spel biedt de mogelijkheid de kracht van keuze te ervaren. De keuze voor het wonder: een omslag. in je waarneming, een nieuw licht op de situatie. De eerstvolgende bijeenkomst is op vrijdagochtend 9 maart 2018. Nieuwe datum: vrijdag 4 mei 2018. Zie Miracle Choice Spel. Zondag 25 maart zal de eerstvolgende themadag plaatsvinden, met het thema Het heilig ogenblik. Nieuwsbrief Ontwaken in Liefde. De stichting die de nalatenschap beheert van Margot Krikhaar heeft onlangs weer een nieuwsbrief uitgebracht. Aanmelden voor deze nieuwsbrief kan op de website van de stichting. info@ngouwenberg.nl / 06 21583238. Laatst gewijzigd: 5 februari 2018. Download hier: Programma voorjaar 2018. 1: Oefengroep Heiloo, 1000: uur. 2: Oefengroep Amsterdam, 1015: uur.
Cursus fotografie voor beginners en gevorderden in Amsterdam-Noord Hester den Boer.
Na de cursus weet je beter wat je aan het doen bent en ook wat de mogelijkheden van je spiegelreflex camera zijn. Vier lessen worden klassikaal gegeven op maandag of dinsdagavond. Tijdens deze lessen behandelen we de theorie en bespreken we opdrachten die thuis zijn gemaakt. Ook bespreken we fotos die je zijn opgevallen in kranten en tijdschriften. Wat maakt een foto interessant? Een van de lessen vindt plaats op een zondagmiddag. We gaan dan samen naar een mooie locatie om de opgedane kennis in praktijk te brengen. Tijdens de workshop komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: sluitertijd / diafragma / iso / witbalans / compositie / belichting /fotobewerking. III Dinsdagavond 19.45-21.30 19 en 26 maart, 2 april en Let op! maandagavond 8 april en zondagmiddag 7 april 12.00-14.00. IV Dinsdagavond 19.45-21.30 16, 23, 30 april, 7 mei en zaterdagochtend 4 mei 10.00-12.00. V Dinsdagavond 19.45-21.30 18, 25 juni, 2, 9 juli en zondagmiddag 7 juli 12.00-14.00. 1031 GD Amsterdam.
Ik volgde een cursus storytelling in Amsterdam Cliendo.
Ik volgde een cursus storytelling in Amsterdam. Eind juni volgde ik onder genot van een continue toevoer aan verse espresso in het tuinhuis van hetzelfde pand als waar wij gevestigd zijn een cursus storytelling, gegeven door Alexandra Smith van Fabel.

Contacteer ons