Resultaten voor media opleiding hbo

   
 
media opleiding hbo
 
Media, Informatie en Communicatie Hogeschool van Amsterdam.
Wil je een expert worden in het vinden en toegankelijk maken van de juiste informatie? Dan is de opleiding Media, Informatie en Communicatie van de Hogeschool van Amsterdam HvA wellicht de juiste studie voor jou. De belangrijkste vakken in de propedeuse zijn Tekstschrijven, Media en Maatschappij, Onderzoek, Marketing en Contentmanagement.
Opleiding HBO Media en Entertainmentmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
Overzicht van de totale investering ontvangen? We sturen u graag per e-mail een overzicht van de totale kosten van deze opleiding. Vraag nu aan! HBO Media en Entertainmentmanagement. Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleidingen 1 jaar. Studievormen Avond, E-learning, Dag en Zaterdag.
Hbo media en entertainment opleiding NHTV Breda.
This English-taught professional bachelor's' programme prepares you in 3 or 4 year's' time for a career in the media and entertainment industry. This will train you to become a manager in creative concept development, production techniques and marketing in a variety of industries within media and entertainment.
HBO Mediastudies kiesjestudie.nl.
Voor media en entertainmentmanagement MEM moet je een organisatietalent zijn. Je bent minder bezig met techniek, werkt vooral achter de schermen en geeft leiding aan mediaproducties of de organisatie van evenementen. 16 bachelors in deze studierichting. Spreekt de studierichting Mediastudies je aan? In deze lijst zie je welke opleidingen er zijn. Is een opleiding groen gemarkeerd?
Opleidingen Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Hogeschool Rotterdam biedt een groot aantal opleidingen aan in de interessegebieden Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media ICT, Onderwijs lerarenopleidingen en Techniek. Gedrag en Maatschappij. Deel deze pagina Deel op LinkedIn Deel op Twitter Deel op Facebook Email deze pagina Print deze pagina. Volg ons op LinkedIn. Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook. Volg ons op YouTube. Volg ons op Google Plus. 2018 Hogeschool Rotterdam. Alle rechten voorbehouden. We gebruiken cookies om de website te verbeteren. HINT is het intranet van Hogeschool Rotterdam voor studenten en medewerkers. Heb je je aangemeld voor een opleiding?
Hbo-opleiding Media en Entertainment Management.
De opleiding is bedoeld voor studenten met commercieel en organisatorisch talent die geïnteresseerd zijn in de wereld van media en entertainment. De opleiding trekt veel creatieve mensen aan, die bijvoorbeeld zelf al eens een evenement hebben georganiseerd of bij een tv-productie betrokken zijn geweest.
HBO opleiding Film Audiovisuele Media Dutch Filmers Academy.
Kijk hier voor de eventuele voorwaarden die hieraan verbonden zijn. HET BESTE VAN DE FILMWERELD. To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video. MBO Audiovisuele Vormgeving. 3 jarige voltijd opleiding. HBO Film en Audiovisuele Media.
Communication Multimedia Design User Experience voltijd De Haagse Hogeschool.
Tijdens de opleiding. Na de opleiding. Communication Multimedia Design Voltijd. Communication Multimedia Design Voltijd. Den Haag, hoofdvestiging. Bachelor of Science. Lees meer over. Voor de opleiding. Meld je aan voor deze opleiding Open Dag 3 februari 2018. Copy to clipboard.

Contacteer ons