Zoeken naar media opleiding hbo

   
 
media opleiding hbo
 
Media Entertainment Management opleiding HBO Bachelor.
De opleiding Media Entertainment Management leidt je op tot mediamanager in de breedste zin van het woord. Je leert alles over de structuren, het gebruik, de functie en de inzet van massamedia als televisie, radio, buitenreclame, direct mail, advertenties en internet.
HBO Social Media HBO-opleidingen ROC.nl.
HBO Social Media. Vraag gratis informatie aan Gerelateerde jobs / stages Geef feedback Voeg toe aan favorieten. Vraag gratis informatie aan Toggle Dropdown. Gerelateerde jobs / stages. Voeg toe aan favorieten. Communicatie Marketing, Zakelijke dienstverlening. Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je? Niet alleen priv, maar ook zakelijk wordt steeds meer gebruikgemaakt van sociale netwerken en platforms, zoals Twitter, Facebook, weblogs, YouTube en Flickr. Social media worden steeds meer gentegreerd in allerlei disciplines en zijn nog volop in ontwikkeling. Steeds meer bedrijven zetten social media in voor hun communicatie, marketing en PR. Deze opleiding laat zien wat de impact van social media kan zijn en hoe je in de praktijk met social media kunt omgaan.
HBO Media en Entertainmentmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
Behaalt u voor beide modules een voldoende, dan ontvangt u het NCOI-diploma HBO Media en Entertainmentmanagement. Indien u eventueel verder wilt studeren en u voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor Bachelor, dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de HBO Bacheloropleiding. Duur van de opleiding: 6 maanden.
Creative Business voltijd Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
De vraag naar innovatieve producten en diensten groeit daardoor iedere dag. De flexibele en future-proof opleiding Creative Business leidt je op tot een professional die creatieve mediaconcepten kan bedenken, uitvoeren en in de markt zetten. Let op: Creative Business is een nieuwe opleiding die is voortgekomen uit de opleidingen Media Entertainment Management en International Music Management.
Marketing, Communicatie en Media Windesheim.
Studeren aan het hbo. Verschil met mbo, havo, vwo. Informatie voor decanen. Informatie voor ouders. Studeren bij Windesheim. Starten met je studie. Studeren met een functiebeperking. Studeren in Zwolle. Studeren in Flevoland. Sporten bij Windesheim. Rechten en plichten. Inschrijven bij Studielink. Numerus Fixus en selectie. Werk en Studie. Kies de praktijkgerichte opleiding die bij jouw loopbaan past! Opleidingen en Cursussen. Alle opleidingen en cursussen. Accountancy en Controlling. Bewegen en Sport. Coaching en Supervisie. Gezondheid en Welzijn. Leiderschap en Management. Marketing, Communicatie en Media.
Media, Informatie en Communicatie Creative Business Hogeschool van Amsterdam.
Alle informatie rondom de opleiding vind je daarom op de website hva.nl/cb. Naar de website van creative business. Deze opleiding is bij DUO bekend onder de naam Creative Business. Design en Creatie, Media en Communicatie Opleidingsniveau.: Bachelor of Arts CROHO-naam.:
HBO-opleiding Communication Multimedia Design voltijd Arnhem HAN.nl.
HAN-studente Bertine de Kramer vertelt over haar opleiding Communication and Multimedia Design aan de HAN. Wat is Communication Multimedia Design? Bij Communication Multimedia Design CMD gaat het erom dat je beroepsmatig voor opdrachtgevers en gebruikers toegepaste communicatie mogelijk maakt. Het gaat ook om de manier waarop mensen media gebruiken om te communiceren.
Alle media opleidingen Vergelijk en vind jouw opleiding.
Het aanbod aan media opleidingen is groot, veelzijdig en verspreid over het hele land! Of je nu kiest voor afstandsonderwijs, cursussen en trainingen, een HBO bachelor, een HBO Master, MBO opleidingen, Post-graduate opleidingen, een WO Bachelor of WO Master, allemaal zijn ze even professioneel! Je kunt precies dat niveau en die richting kiezen die bij jou passen. En desgewenst in de buurt van jouw woonplaats. Het mooie van dit grote aanbod is ook, dat je door kunt blijven leren en groeien! Hulp nodig bij je studiekeuze? Kies een opleiding.

Contacteer ons