Op zoek naar media opleiding hbo?

   
 
media opleiding hbo
 
Media en Entertainment Management MEM voltijd Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
De opleiding Creative Business: Media en Entertainment Management leidt professionals op die creatieve mediatoepassingen kunnen bedenken, uitvoeren en in de markt zetten voor bedrijven uit de creatieve industrie maar ook voor andere spelers die zich willen profileren in een steeds veranderende samenleving. Lees meer over de opleiding Creative Business: Media en Entertainment Management. Video HBO Media en Entertainment Management.
Instituut voor Communicatie, Media IT.
Studeren bij de Hanzehogeschool. Professionals en bedrijven. Informatie voor bedrijven. Opleidingen voor professionals. Bestuur en governance. share your talent. move the world. Home Contact en openingstijden Cookies Disclaimer Webredactie. Copyright 2017 Hanzehogeschool Groningen tel. 050 595 55 55 e-mail: info@org.hanze.nl.
HBO opleiding Film Audiovisuele Media Dutch Filmers Academy.
Kijk hier voor de eventuele voorwaarden die hieraan verbonden zijn. HET BESTE VAN DE FILMWERELD. To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video. MBO Audiovisuele Vormgeving. 3 jarige voltijd opleiding. HBO Film en Audiovisuele Media.
Alle media opleidingen Vergelijk en vind jouw opleiding.
De keus is aan jou! Het aanbod aan media opleidingen is groot, veelzijdig en verspreid over het hele land! Of je nu kiest voor afstandsonderwijs, cursussen en trainingen, een HBO bachelor, een HBO Master, MBO opleidingen, Post-graduate opleidingen, een WO Bachelor of WO Master, allemaal zijn ze even professioneel! Je kunt precies dat niveau en die richting kiezen die bij jou passen. En desgewenst in de buurt van jouw woonplaats. Het mooie van dit grote aanbod is ook, dat je door kunt blijven leren en groeien! Hulp nodig bij je studiekeuze? Kies een opleiding.
Hbo opleiding Geo Media Design HAS Hogeschool.
College, stage, minor, project Het leerplan. In het eerste leerjaar van de hbo opleiding Geo Media Design volg je verschillende vakken die de breedte van de opleiding laten zien. Geo ICT, Graphic design en Europeese successen zijn voorbeelden van vakken uit het eerste leerjaar.
HBO Creative Business.
Titel na opleiding: Bachelor of Science. Ook in deeltijd of duaal: nee. Deeltijdopleidingen HBO Creative Business.: HBO Creative Business deeltijd. Masteropleidingen na HBO Creative Business.: Master HBO Communicatie en Media. Wanneer jij één van deze hbo opleidingen aan een erkende hogeschool volgt, dan heb je recht op studiefinanciering.
Hbo-opleiding Media en Entertainment Management.
De opleiding is bedoeld voor studenten met commercieel en organisatorisch talent die geïnteresseerd zijn in de wereld van media en entertainment. De opleiding trekt veel creatieve mensen aan, die bijvoorbeeld zelf al eens een evenement hebben georganiseerd of bij een tv-productie betrokken zijn geweest.
Opleiding online communicatie en social media volgen? Scheidegger Opleidingen.
HBO Online Communicatie. 0 Per les. 0 Per les. 0 Per les. 0 Per les. Introductie Social Media. 0 Per les. Schrijven voor het Web. Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen? Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 800: uur en 2100: uur en op vrijdag tot 1700: uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 1000: 1600: uur. Mail ons 035 7 121 992 06 10737652. Door" op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan." Monique Falkenburg uit Den Bosch MBO Marketing en Communicatiemedewerker. Jouw eigen mentor Klassikale en praktijkgerichte lessen Waardevol diploma. Bezoek een van onze Open Avonden. Twijfel je welke opleiding het beste bij je past?

Contacteer ons