Meer resultaten voor media opleiding hbo

   
 
media opleiding hbo
 
Instituut voor Communicatie, Media IT.
Hanze University of Applied Sciences. Studeren bij de Hanzehogeschool. Professionals en bedrijven. Informatie voor bedrijven. Opleidingen voor professionals. Bestuur en governance. Locaties en openingstijden. share your talent. move the world. Home Contact Cookies Privacy Disclaimer Webredactie. Copyright 2018 Hanzehogeschool Groningen tel.
Media Entertainment Management opleiding HBO Bachelor.
De opleiding Media Entertainment Management leidt je op tot mediamanager in de breedste zin van het woord. Je leert alles over de structuren, het gebruik, de functie en de inzet van massamedia als televisie, radio, buitenreclame, direct mail, advertenties en internet.
Media, Informatie en Communicatie Hogeschool van Amsterdam.
Wil je een expert worden in het vinden en toegankelijk maken van de juiste informatie? Dan is de opleiding Media, Informatie en Communicatie van de Hogeschool van Amsterdam HvA wellicht de juiste studie voor jou. De belangrijkste vakken in de propedeuse zijn Tekstschrijven, Media en Maatschappij, Onderzoek, Marketing en Contentmanagement.
HBO Social Media en Mobile Communication NCOI Opleidingen en Trainingen.
Indien u beide opdrachten met een voldoende afsluit, ontvangt u het NCOI-diploma HBO Social Media en Mobile Communication. Deze opleiding duurt 6 maanden. De opleiding wordt in zowel een dag als een avondvariant aangeboden. De dagopleiding heeft 6 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur.
HBO Creative Business.
Ook in deeltijd of duaal: nee. Deeltijdopleidingen HBO Creative Business.: HBO Creative Business deeltijd. Masteropleidingen na HBO Creative Business.: Master HBO Communicatie en Media. Wanneer jij de hbo opleiding Creative Business aan een erkende hogeschool volgt, dan heb je recht op studiefinanciering.
HBO-opleiding Communication Multimedia Design voltijd Arnhem HAN.nl.
HAN-studente Bertine de Kramer vertelt over haar opleiding Communication and Multimedia Design aan de HAN. Wat is Communication Multimedia Design? Bij Communication Multimedia Design CMD gaat het erom dat je beroepsmatig voor opdrachtgevers en gebruikers toegepaste communicatie mogelijk maakt. Het gaat ook om de manier waarop mensen media gebruiken om te communiceren.
Communication Multimedia Design Voltijd De Haagse Hogeschool.
Tijdens de opleiding. Na de opleiding. Communication Multimedia Design Voltijd. Communication Multimedia Design Voltijd. Den Haag, hoofdvestiging. Bachelor of Science. Lees meer over. Voor de opleiding. Meld je aan voor deze opleiding Open Dag 3 november 2018. Copy to clipboard.
Hbo-opleiding Media en Entertainment Management.
De opleiding is bedoeld voor studenten met commercieel en organisatorisch talent die geïnteresseerd zijn in de wereld van media en entertainment. De opleiding trekt veel creatieve mensen aan, die bijvoorbeeld zelf al eens een evenement hebben georganiseerd of bij een tv-productie betrokken zijn geweest.

Contacteer ons