Meer resultaten voor media opleiding hbo

   
 
media opleiding hbo
 
Overzicht vacatures.
Deel dit: Contact Vacatures per e-mail. Volg ons op sociale media Naam. Het opgegeven e-mailadres is ongeldig. Uw vraag of opmerking Commentaar verplicht. verplicht Annuleren Verzenden. Tevreden over deze pagina? Zo niet, dan horen wij graag welke opmerkingen of vragen u heeft.
Hbo-opleiding Media en Entertainment Management.
De opleiding is bedoeld voor studenten met commercieel en organisatorisch talent die geïnteresseerd zijn in de wereld van media en entertainment. De opleiding trekt veel creatieve mensen aan, die bijvoorbeeld zelf al eens een evenement hebben georganiseerd of bij een tv-productie betrokken zijn geweest.
Media HBO vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Heb jij een afgeronde HBO/WO opleiding richting Bedrijfseconomie of Accountancy of ben je bijna klaar? Heb jij stage ervaring op de financiële administratie. 9 dagen geleden geplaatst 32 40 uur HBO Stage Curacao: twee studenten gezocht voor een marketing-media bedrijf. Bo Curacao B.V. Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste studenten die niet kunnen wachten om het werkveld te betreden. Het betreft een stage voor een commerciële student en een student met de studierichting media en/of film.
Opleiding mediawijsheidcoach Driestar educatief.
Na het volgen van de opleiding ben je in staat mediawijsheid een prominente plaats in de school te geven door gebruik te maken van het Media Attitude Model MAM. We adviseren scholen minimaal één persoon op te leiden tot mediawijsheidcoach.
Erasmus Universiteit Rotterdam Erasmus University Rotterdam.
Numerus fixus en decentrale selectie. Toelating bacheloropleidingen met een vwo-diploma. Toelating bacheloropleidingen met hbo of wo. Toelating andere vooropleiding. Inschrijven bacheloropleiding Sluit submenu. Eerste aanmelding bacheloropleiding. Pre Academic Programme. Masteropleidingen Sluit submenu. Toelating en inschrijving Sluit submenu. Voorlichting Sluit submenu.
Grafisch Lyceum Rotterdam.
Ben je op zoek naar een opleiding, wil je meer weten over de toelatingseisen of ben je benieuwd naar het werk van studenten? Typ hieronder je zoekterm in. Grafisch Lyceum Rotterdam MBO/Hoofdgebouw. Heer Bokelweg 255 Hoofdgebouw. 3032 AD Rotterdam. 3000 BR Rotterdam. Telefoon: 088 200 15 00. Grafisch Lyceum Rotterdam VMBO voor Vormgeven en Media.
Weekblad voor Ouder Amstel Nieuws uit de regio Ouder Amstel.
OUDERKERK Het NEA Beach team met als thuisbasis het Amstelbad is afgelopen zondag in Biddinghuizen Nederlands Kampioen Beach Handball bij de Dames A geworden. Na een enorm spannende finale was het flink feest onder de supporters uit Ouderkerk. Meer Sport nieuws.
Nieuwe HBO opleiding voor innovatie op strategisch niveau.
Digital transformation tech. Nieuwe HBO opleiding voor innovatie op strategisch niveau. De Gemeente Hilversum en iMMovator gaan samenwerken om de Master voor mediaprofessionals naar Hilversum te halen. 14 July 2013. Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding. De Executive Master in Media Innovation van NHTV is de eerste en enige master gericht op media innovatie op strategisch niveau in Nederland.

Contacteer ons