Zoeken naar cursus product management

   
 
cursus product management
 
Training: Product management Springest.
Met al zijn praktijkervaring schakelt hij moeiteloos tussen niveaus. De gehele cursus was zeer waardevol voor mij, dank" Jacco Welgraven, RD manager, EAS Europe BV. Jacco beoordeelde deze training met een 9. This" training helped me getting a broader view on what product management is and it helped me redefining my daily processes.
Ondernemerschap en Retailmanagement Hogeschool Saxion.
Opleidingen Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Cursus / nascholing. Studeren bij Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Ik wil mij inschrijven. Kosten en collegegeld. Vragen en contact. Onderzoek Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Onderzoek bij Saxion. Bedrijven en Instellingen Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Stage en Afstuderen. Opleidingen voor professionals. Samenwerken met Saxion. Over Saxion Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Werken bij Saxion. Lestijden en vakanties. Informatie voor leveranciers. Contact en locaties. International English saxion.edu. Navigatie sluiten Navigatie sluiten Ondernemerschap en Retail Management Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen.
Lean Product Development 2.0 4-daagse opleiding IIR Amsterdam.
De opleiding is bedoeld voor professionals die verantwoordelijk zijn voor of te maken hebben met productontwikkeling, product management of innovatie. Wilt u het volledige programma inzien? Download dan de brochure. Download brochure Houd mij op de hoogte. Houd mij op de hoogte!
Agile training.
BUSINESS MANAGEMENT TRAININGEN. Ik wil graag. van andere managers leren om de klant nog beter centraal te stellen. leren om feedback op te halen uit de markt. leren hoe ik de denkkracht van teams maximaal kan benutten. DISTRIBUTED DEVELOPMENT TRAININGEN.
Product Manager Opleidingen-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
5.000 6.500 per maand. Software development/ product management: Een relevante opleiding in computerwetenschappen / software engineering of aanverwant onderwerp. Als je denkt dat je de vaardigheden hebt om Product Manager bij ADLINK te worden en geniet van de. Gesponsord 2 dagen geleden vacature opslaan.
Professional Scrum Product Owner Training.
De Product Owner is een nieuwe rol die verantwoordelijkheden en taken verenigd die vaak verdeeld waren over meerdere personen. Het is een persoon die aangeeft waar de waarde ligt en die de weg wijst naar de business doelstellingen. In deze sectie ervaar je het verschil tussen Agile product management en traditioneel project en product management.
Master of Engineering Master, Part-time Hogeschool Utrecht.
Omgaan met globalisering. Door globalisering en internationale concurrentie is de bedrijfsvoering veranderd: het is een geïntegreerd geheel van product en procesontwikkelingen geworden. De studie Master of Engineering speelt in op deze verandering binnen het asset management en zorgt ervoor dat jij niet voor verrassingen komt te staan.
Voeding en Diëtetiek Programma Hogeschool van Amsterdam.
Afgestudeerden werken vaak bij eerstelijnspraktijken. Nutrition New Product Management. Je hebt een neus voor trends in de voedingsmarkt. Na je studie kun je aan de slag bij grote bedrijven op het gebied van voeding als bijvoorbeeld product designer of als medewerker Voedselkwaliteit.

Contacteer ons