Meer resultaten voor cursus product management

   
 
cursus product management
 
Productmanagement Opleiding ICM Opleidingen Trainingen.
Inschrijven Starten met een cursus Neem een optie Kosteloos te annuleren Offerte aanvragen Gratis en vrijblijvend Brochure aanvragen Binnen 48 uur bij u in huis! Studieduur: 3 dagen. Aantal locaties: 5. Uniek aan ICM. Al 3 jaar Beste Opleider. Cursisten beoordelen deze opleiding gemiddeld met. Lees alle ervaringen. Bepaal zelf waarin. je wilt groeien. Leiderschap en Management.
Software product management NISI Nederlands Instituut voor de Software Industrie.
Na" een aantal jaren in de praktijk te werken als productmanager, ben ik via Nederland ICT in contact gekomen met deze cursus Software Product Management. De cursus en docenten hebben mij aangenaam verrast met zowel de inhoud als de vorm.
Masterclass Productmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
Management en Leidinggeven. Zaterdag, Avond, Dag en E-learning. Wil je dit met iemand delen? Als productmanager bent u verantwoordelijk voor de coördinatie van een groot aantal functionele managementgebieden. Daarnaast heeft u winstverantwoordelijkheid voor een merk of een productgroep en geeft u leiding aan het product of merkenbeleid.
HBO Productmanagement met subsidie NCOI Opleidingen en Trainingen.
EVC Centrum Nederland. Werken bij NCOI. Maatwerk en Incompany. Maatwerk in de zorg. Maatwerk voor gemeenten en waterschappen. Magazine Leven lang leren. Opleidingen per niveau. Opleidingen per vakgebied. Management en Leidinggeven. Marketing en Sales. Bouwkunde en Architectuur. Psychologie en Coaching.
Product Management van A tot Z PROHANB Wolters Kluwer.
Product management kadert binnen een groeiambitie. Alles wat de groei kan bepalen, komt in deze module aan bod, met bruikbare modellen en stappenplannen: strategische contexten, waardediscipline strategie, concurrentieanalyses met functional benchmarking, analyse van uw portfolio waarde vanuit de markt en de concurrentie, groeistrategieën voor product management, imago-analyses, merkstrategieën, productpositioneringen, brand equity analyse, doelgroepaudits, mediamixen en tactische marketingplanning.
Untitled 1.
Product Management opleiding Vlerick Business School.
Door de opleiding Product Management ontpopt u zich tot heuse product champion die de klant en de interne organisatie met verve kan overtuigen. Na de opleiding slaagt u erin uw product strategisch te positioneren en uw competitief voordeel uit te spelen in de markt.
HBO Product en innovatiemanagement, kort HBO-programma LOI.
Zo vallen de netto studiekosten stukken lager uit. Het bedrag dat je terugkrijgt bij een HBO-bacheloropleiding loopt, afhankelijk van je belastingschaal, al gemakkelijk op tot 1.000, per jaar. En reken bij een MBO-opleiding of een cursus op ongeveer 300, tot ruim 600, per jaar.

Contacteer ons