Meer resultaten voor cursus utrecht

   
 
cursus utrecht
 
VCA Utrecht, volg de VCA Cursus en maak het Officiële VCA Examen.
VCA VOL cursus examen Engels. VCA Basis e-learning examen. VCA VOL e-learning examen. Operationeel Veiligheidskundige OVK. VCA cursus Alkmaar. VCA cursus Amsterdam. VCA cursus Den Haag. VCA cursus Eindhoven. VCA cursus Groningen. VCA cursus Rotterdam. VCA cursus Utrecht. VCA Basis examen.
Avanturijn Cursus en gezondheidscentrum in Utrecht Centrum.
Avanturijn Cursus en Gezondheidscentrum Voetiusstraat 3. 3512 JL Utrecht onder de Domkerk bekijk kaart. Telefoon: 030 2331766. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 1000: 1200: op dinsdag, woensdag en donderdagochtend. De inhoud van deze website mag niet zonder toestemming gereproduceerd worden.
Cursus spaans van Instituto Cervantes van Utrecht.
Meest gestelde vragen. Het Instituut Cervantes in Utrecht bevindt zich midden in het centrum van de stad. De studenten die bij ons een cursus Spaans volgen krijgen de kans om de verschillende culturen uit Spanje en Latijns-Amerika te leren kennen en ontdekken.
Overzicht cursussen Japanse Les Utrecht.
Japans 1 beginnerscursus. Sinds april 2010 vindt er in Utrecht een algemene beginnerscursus Japans plaats. In deze cursus komen verschillende aspecten van de Japanse taal aan bod. De nadruk van de cursus zal liggen op het spreken op een beginnersniveau.
Creatieve Cupcake Cursus in Utrecht, van Domstad Evenementen.
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Creatieve Cupcake Cursus in Utrecht. Details over dit uitje. In de Creatieve Cupcake Cursus van Domstad Evenementen leert u in Utrecht hoe u zelf de mooiste en lekkerste gebakjes kunt maken en versieren.
Basiscursus fotografie Beeld Academy.
In het centrum van Utrecht. Gratis cursusmateriaal en naslag werk voor de basiscursus fotografie. Na de cursus vrijblijvend vragen stellen en feedback vragen. Gelijkgestemden uit de buurt om na de cursus mee te oefenen. Inclusief koffie / thee / fris en een snack.
Nieuwe cursus beginners 1 Salsa Project Utrecht.
De beginnerslessen van Salsa Project Utrecht onderscheiden zich doordat er veel tijd wordt geïnvesteerd in het helder en gedetailleerd uitleggen van de basistechnieken. Dit gebeurt met de nodige humor, in een cursus van 7 weken. De lessen worden rustig opgebouwd en zitten zodanig in elkaar dat je alle technieken die je meekrijgt, ook echt leert begrijpen.
Cursussen Utrechts Centrum voor de Kunsten.
Vind je cursus. Ook bij ons. In de wijken. Wat zoek je. UCK Digitale media. Peuters / Kleuters. Bij het UCK kunnen cursisten van een paar kortingsregelingen gebruik maken. Klik hier voor meer informatie. Heb je vragen? T 030 233 99 33. E info@uck.nl algemeen. E cursusbureau@uck.nl cursussen. Of maak gebruik van het contactformulier. 3512 JC Utrecht.

Contacteer ons