Op zoek naar cursus utrecht?

   
 
cursus utrecht
 
Cursus / activiteit Centrum Jeugd en Gezin Utrecht.
Cursussen en activiteiten. Als je een U-pas hebt, kun je in veel gevallen gratis aan een cursus meedoen. Op de website van U-pas vind je meer informatie en kun je je rechtstreeks aanmelden. Babymassage Borstvoeding meer. Babymassage De Zwangere Zaak. Babymassage is zo mooi om te doen! Een echt cadeautje voor jezelf en voor je kind! Babymassage Klein Geluk Utrecht.
Cursus Indonesisch in Utrecht Babel.
Cursus Nederlands voor Duitstaligen Halfgevorderden. Cursus Nederlands voor Duitstaligen Gevorderden. Cursus Workshop 1 Klanken, medeklinkers en uitspraak. Cursus Workshop 2 Intonatie, klemtoon en muzikaliteit. Cursus Engels in Utrecht. Cursus Engels niveau 1. Cursus Engels niveau 2. Cursus Engels niveau 3.
AF-Utrecht: franse taalcursussen voor iedereen.
Dan bent u bij de Alliance Française Utrecht aan het juiste adres! In september starten we in Utrecht, Zeist en Breukelen met cursussen op alle niveaus, ook conversatie, zakelijk Frans, literatuur, Delf training. Wij starten ook in januari, februari en mei.
Workshops in Utrecht Cursussen-en-workshops.nl.
Cursus boetseren utrecht. Atelier Monique Sleegers Utrecht. De cursus Boetseren is een veelzijdig cursus voor zowel beginners als gevorderden. Er wordt aan de hand van een opdracht gewerkt, maar er is ook ruimte om vrij te werken. Met een maximum.
Timemanagement cursus Utrecht Het effectieve werken.
Timemanagement cursus Utrecht. Timemanagement cursus Utrecht. Als je een timemanagement cursus in Utrecht wil volgen, dan ben je bij het Effectieve Werken aan het juiste adres. We geven cursussen op locatie in Utrecht en andere plaatsen in het land. Timemanagement cursus Utrecht op locatie.
Groepen en cursussen U Centraal.
De groepen van Fiom Utrecht staan ook open voor mensen uit regiogemeenten. U komt alle bijeenkomsten en doet actief mee. Voor alle cursussen met een betaalt u een eigen bijdrage van 5 euro per les, met een maximum van 40 euro per cursus.
Alle Opleidingen, Trainingen Cursussen in Utrecht Springest.
group Incompany training. Alle Opleidingen, Trainingen Cursussen in Utrecht. In 21 categorieën en 1.298 onderwerpen. BHV, Blusmiddelen, MVK, HVK. IT Beveiliging, Microsoft Office. Bewindvoerder, Financiële planning. Hobby Vrije Tijd. Loopbaancoaching, HRM, OR, Wet Werk en Zekerheid WWZ. Logistiek management, Heftruckcertificaat.
Cursus Italiaans Utrecht niveau 1 Babel.
Je ontvangt een bewijs van deelname als je hebt deelgenomen aan 8 van de 9 bijeenkomsten. Werk je bij de Universiteit Utrecht of sta je bij deze universiteit ingeschreven als exchange student? Dan krijg je 25% korting op deze cursus!

Contacteer ons