Resultaten voor cursus content schrijven

   
 
cursus content schrijven
 
Effectief en begrijpelijk schrijven voor het web B1-niveau.
Lezen hoofdstukken 5, 8, 9, 10, 11, 12 van het Handboek Webcontent: meer focus, minder content. Eenvoudig schrijven voor het web. Focus op de taak van de klant. Maak het zo makkelijk mogelijk. Zorg voor een heldere structuur. Kies je woorden zorgvuldig. Maak je zinnen kort, korter, nog korter. Huiswerk: schrijf een tekst voor je eigen website. Tools voor het vinden van de juiste woorden. Bestaande teksten herschrijven. Aan de slag met Handvatten voor sterke webteksten. 2 dagen, 10.00 16.00 uur. 31 oktober en 14 november 2019. Cursus en Vergadercentrum Domstad.
Webteksten Schrijven 2-daagse training ICM opleidingen trainingen.
Je leert wervende inleidingen, subtitels en teasers schrijven. Je ontwikkelt een eenvoudige, actieve en doeltreffende schrijfstijl. Je leert bezoekers naar je website leiden en weet hoe je voor zoekmachines optimaal kunt schrijven. Je leert hulpmiddelen gebruiken zoals links, fotobeschrijvingen en meer.
Training Schrijven voor het Web.
Het is mogelijk om de Schrijven voor het web training incompany te verzorgen. Neem hiervoor Contact met ons op. Jouw trainer: Petra Grimberg. Eind webredacteur gemeente Stichtse Vecht.; Ruime ervaring met websites taakgericht en toegankelijk conform webrichtlijnen maken.; Tien jaar ervaring als webredacteur bij verschillende gemeenten, van gemeente Amsterdam tot gemeente Bunnik.; Medeverantwoordelijk voor het inrichten van de op toptaken gebaseerde website van de gemeente Stichtse Vecht. Goed afgestemd op behoefte organisatie en deelnemers. En vooral natuurlijk inhoudelijk erg kundig! Interessante cursus met enthousiaste cursusleider.
Webteksten schrijven: 3 dos en 3 donts! KGOM.
Of maak je ze stiekem zelf ook? Het schrijven van goede webteksten is zo makkelijk nog niet! Heb je hulp nodig? KG helpt je graag. Ook succesvol adverteren met Google AdWords? Bekijk onze cursus Google AdWords, onze Google AdWords dienst of vul ons formulier in. Adverteer jij al via Google AdWords? Vraag dan onze gratis Google AdWords Quickscan aan! Anke Kemerink in Content Marketing.
Cursus Gebruiksaanwijzingen schrijven.
Naast de uitleg rondom de wetgeving en het gebruik van normen, wordt er vooral geoefend aan de hand van opdrachten en natuurlijk uw eigen materiaal. Naast het schrijven van gebruiksaanwijzingen, werkinstructies, instruciekaarten, enz. gaan we ook in op content voor bijvoorbeeld websites.
Cursus copywriting Doyoucopy.
Skip to content. Search for: Search. The Brand Review. Femmes For Freedom. Ik heb ruim 15 jaar ervaring als copywriter. Ik heb voor de meest uiteenlopende bedrijven en bureaus gewerkt aan campagnes, blogartikelen, webteksten, jaarverslagen, interviews, advertentieteksten en veel meer. Daarom denk ik wel wat te kunnen vertellen over het vak van tekstschrijven en copywriting aan de hand van een praktische cursus copywriting. Als copyspecialist heb ik het copyblog op deze website opgezet. Daarin geef ik je wekelijks copytips en andere tips en verhalen rondom marketing, communicatie en media en help ik aspirant-copywriters op weg. Maar ik leer ondernemers ook hoe ze zelf betere webteksten kunnen schrijven.
Cursus Schrijven over groen Communicatiebureau de Lynx. Cursus Schrijven over groen Communicatiebureau de Lynx.
Aan het eind van de cursus heeft u geleerd helder te schrijven over groene onderwerpen en kunt u inschatten wat voor schrijfcarrière er voor u is weggelegd. U bent actief in de groene hoek natuur, landschap, landbouw, platteland, milieu of water en u wilt meer gaan schrijven, binnen uw werk of als carrièreswitch.
Training schrijven voor social media Elja Daae.
Wie dagelijks content moet aanleveren voor Facebook, Twitter en LinkedIn weet hoe lastig het is. In de training Schrijven voor social media leer je de regels, tips en tricks die zorgen voor betere en creatievere social media teksten. Effectiever zijn op social media komt in de eerste plaats neer op de juiste content.

Contacteer ons