Meer resultaten voor cursus content schrijven

   
 
cursus content schrijven
 
Cursus Gebruiksaanwijzingen schrijven.
Naast de uitleg rondom de wetgeving en het gebruik van normen, wordt er vooral geoefend aan de hand van opdrachten en natuurlijk uw eigen materiaal. Naast het schrijven van gebruiksaanwijzingen, werkinstructies, instruciekaarten, enz. gaan we ook in op content voor bijvoorbeeld websites.
Cursus Schrijven voor het web Laudius Thuisstudies.
De erkende cursus Schrijven voor het Web leert je in korte tijd veel over het schrijven voor online media. Of het nu een website is, een digitale nieuwsbrief of een blog, met de kennis uit deze cursus maak jij straks een pakkende tekst voor elke online uiting.
Training Schrijven voor het Web.
Het is mogelijk om de Schrijven voor het web training incompany te verzorgen. Neem hiervoor Contact met ons op. Jouw trainer: Petra Grimberg. Eind webredacteur gemeente Stichtse Vecht.; Ruime ervaring met websites taakgericht en toegankelijk conform webrichtlijnen maken.; Tien jaar ervaring als webredacteur bij verschillende gemeenten, van gemeente Amsterdam tot gemeente Bunnik.; Medeverantwoordelijk voor het inrichten van de op toptaken gebaseerde website van de gemeente Stichtse Vecht. Goed afgestemd op behoefte organisatie en deelnemers. En vooral natuurlijk inhoudelijk erg kundig! Interessante cursus met enthousiaste cursusleider.
Creatief tekstschrijven Bureau Zuijdgeest.
Return to Content. Driedaagse, tweedaagse of eendaagse training creatieve tekstidee├źn bedenken en deze toepassen in een concrete tekst. Bestemd voor bedrijfsjournalisten, communicatieadviseurs, marketeers, pers en pr-medewerkers, tekstschrijvers, webredacteuren, en als incompany voor uw communicatieafdeling of redactie. U schrijft goed, maar het mag origineler, pakkender, verrassender? Misschien moet u vaker putten uit persoonlijke invallen, gevoelens, associaties, of uw gedachten eens anders ordenen dan alleen maar logisch. Gebruik ook eens uw rechterhersenhelft! De linker van logica en oorzaak en gevolg, overheerst toch wel. Inhoud en werkwijze. In de training Creatief tekstschrijven doet u een beroep op beide hersenhelften. De cursusleider zet u twee petten op: die van de creatieve tekstschrijver en die van de kritische redacteur. Op de eerste dag krijgt u veel creatieve schrijfopdrachten die in korte tijd moeten worden gemaakt. U leert werken met technieken als freewriten, mindmappen, de pennen van De Bono, schrijven vanuit plaatjes of op muziek.
Schrijven voor het WEB training iVendo Marketing Groningen.
Je gaat een referentie schrijven. Bel 050 210 10 14. Wij helpen je graag! Vul onderstaande velden zo volledig mogelijk in. Ik schrijf een referentie voor. Facebook Marketing training. Social Media Marketing training. Zoekmachine Marketing training. Schrijven voor het WEB training. Content Marketing training.
Training: SEO Teksten Schrijven SEO Copywriting voor het WEB Springest.
En fijn dat na afloop de cursus via email wordt gestuurd zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen." Zeer" leerzame dag, veel ruimte voor vragen en praktijkvoorbeelden. Goede opbouw qua onderwerpen met veel tips. Locatie ook makkelijk te bere alles lezen 27-03-2017 0813.: Trainer: Sebastiaan Hendriks. Bedankt voor je feedback Jemler. Veel succes met alles. star star star star star. Financieel adviseur Hypotheekadviseur Hersteladviseur Adviseur Schade MKB integraal productloos Amsterdam. SEO Teksten Schrijven SEO Copywriting voor het WEB. Het" was een kleine groep, dus veel persoonlijke aandacht, veel ruimte voor vragen en inbreng. Veel geleerd over zoekwoordenonderzoek, seo, content marketing.
Effectief en begrijpelijk schrijven voor het web B1-niveau.
Lezen hoofdstukken 5, 8, 9, 10, 11, 12 van het Handboek Webcontent: meer focus, minder content. Eenvoudig schrijven voor het web. Focus op de taak van de klant. Maak het zo makkelijk mogelijk. Zorg voor een heldere structuur. Kies je woorden zorgvuldig. Maak je zinnen kort, korter, nog korter. Huiswerk: schrijf een tekst voor je eigen website. Tools voor het vinden van de juiste woorden. Bestaande teksten herschrijven. Aan de slag met Handvatten voor sterke webteksten. 2 dagen, 10.00 16.00 uur. 31 oktober en 14 november 2019. Cursus en Vergadercentrum Domstad.
Training coaching: Schrijven voor meer conversie en verkoop.
Mijn leidinggevende vroeg het team of we deze training wilden volgen, omdat we veel landingspaginas schrijven voor onze klanten. Ook zijn we veel bezig met persoonlijke ontwikkeling en deze cursus paste precies bij mijn doelen. Een van mijn doelen is namelijk om steeds beter te worden in het schrijven van content.

Contacteer ons