Resultaten voor opleiding content management

   
 
opleiding content management
 
Definitie van Content management.
Branded Contentstrategie Post-HBO. Online Content Marketing cursus. Business Development Innovatie P-HBO. Time Management cursus. IT Business Process Management cursus. Wilt u een maatwerkopleiding die bij u op kantoor plaatsvindt? UBS biedt een groot aantal van haar open opleidingen als incompany opleiding aan.
Opleiding Online Marketingcommunicatie: NIEUW!
De focus binnen de opleiding ligt sterk op marketingcommunicatie. Studenten worden opgeleid tot online marketingcommunicatiespecialisten met als belangrijkste aandachtsgebieden strategie, online media advertising en mediastrategie, online campagne management, online marketingcommunicatiemix, content management social media. De opleiding kent een prima mix van theorie, strategie en praktijk.
Vacature Webredactie Contentmanagement community.
kennis hebben van beeldbewerking en HTML.; ervaring hebben met het publiceren en beheren in één of meerdere content management systemen CMS, zoals Adobe Experience Manager, Drupal, EPiServer, Green Valley, GX WebManager, Hippo, Joomla, SharePoint, Sitecore, Smartsite, Snakeware, Tridion, Typo3, Umbraco, WordPress en Xtive.
Content management cms cursussen 49000 cursussen en opleidingen.
Een cursus of opleiding contentmanagement biedt u de online en offline vaardigheden die u nodig heeft voor het opzetten en aansturen van een webredactie. Manage de contentorganisatie en bepaal de richtlijnen binnen digitale processen. Leer over de webstatistieken, usability, de promotie en eindredactie van een site. Na een dergelijke cursus weet je hoe je webredacteuren kunt aansturen en motiveren, hoe je de content beheert en controleert, hoe je online media en tools in kunt zetten als invulling van de webstrategie en hoe je de richtlijnen voor de content van de digitale processen bepaalt. Een cursus vinden omtrent content management cms is op Cursusvoor.nl niet moeilijk.
HBO Content Management, kort HBO-programma LOI.
Meld je aan. De korte opleiding HBO Content Management is een aanrader voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met content management en zich wil specialiseren in content managementprojecten. In deze opleiding wordt uitgebreid ingegaan op onderwerpen als meta-data en indexering, de content lifecycle en publicatie.
Leer meer van WordPress met onze WordPress cursus!
Tijdens de cursus wordt er onder meer gefocust op volgende punten.: Een kijkje in de WordPress admin. Uitleg over Content Management. Goede content en het belang hiervan. Het verschil tussen paginas en berichten. Het aanmaken en opmaken van een artikel.
Cursus Dreamweaver, HTML, CSS, content management cursus. Leer websites ontwerpen, bijhouden en beheren tijdens deze cursus.
U animeert paginaelementen met CSS en scripts. Met het Content Management Systeem van Dreamweaver beheert u websites en u maakt bovendien speciale formulieren. U dient voor deze cursus Dreamweaver, HTML en CSS code te kennen. Als u dat niet kunt is de cursus HTML, CSS en Dreamweaver de ideale basis voor deze Gevorderden cursus. Websites ontwerpen of bouwen? Websites ontwerpen is iets anders dan websites bouwen. Voor het ontwerpen van websites wordt vaak gebruik gemaakt van Illustrator of Photoshop. Hierin maakt u het ontwerp dat u voor ogen hebt en kunt dit naar uw klant sturen. Uiteindelijk bouwt u aan de hand van dit voorbeeld de website. Voor websites bouwen gebruikt u code en een webeditor als Dreamweaver. Als webdesigner dient u tegenwoordig veel te kunnen. Er wordt niet alleen verwacht dat u de website ontwerpt: u moet hem vaak ook bouwen. Tijdens onze webdesigner opleiding gaat u dus ontwerpen én bouwen en krijgt een compleet pakket aan vaardigheden: HTML, CSS Cascading Style Sheets, SEO, Photoshop en Flash.
DocumentWereld: Opleidingen.
In de opleiding komen tal van actuele onderwerpen, ervaringen en best practices in de publieke sector aan de orde. Na de opleiding weet. 12 juni 2015. Sharepoint 2010 voor eindgebruikers. In deze intensieve 4-daagse SharePoint training leert u SharePoint 2010 functioneel en organisatorisch in te richten, afgestemd op de wensen en eisen van uw organisatie. Door de opbouw van de onderwerpen en opdrachten wordt u van end user niveau op dag. 12 juni 2015. Enterprise Content Management ECM training.

Contacteer ons