Resultaten voor schrijfcursus utrecht

   
 
schrijfcursus utrecht
 
cursussen CREA cultureel studentencentrum.
Het overgrote deel van de cursussen is in die week van start gegaan, maar er zijn uitzonderingen! Bekijk hier alle cursussen die nog moeten starten. Voor de voorjaarscursussen geldt vanaf dit jaar tot 1 januari 2019 een voorrangsregeling voor studenten en jong-alumni.
Cursus creatief schrijven: begin je schrijfcarrière bij Editio!
Naast het schrijven is ze werkzaam als docent creatief schrijven, o.a. aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze volgde haar eigen schrijfopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, alwaar zij ook haar lesbevoegdheid als docent creatief schrijven en literatuuronderwijs behaalde.
Schrijven en presenteren Parnassos Cultuurcentrum Universiteit Utrecht.
Over de UU. Utrecht University Store. Zoek een medewerker. Follow Utrecht University. 3584 CS Utrecht. 030 253 35 50. Dans en beweging. Fotografie en digitale media. Schrijven en presenteren. Forward Festival: terugblik. Opening TIME JUMP. Soulkoor TAKE ME TO CHURCH.
Cursussen schrijven over wetenschap, schrijfcursus wetenschapsjournalistiek.
Een van de leukste onderdelen van mijn werk vind ik het geven van schrijfcursussen. Tussen 2005 en 2014 verzorgde ik voor de Hogeschool Utrecht in-company trainingen Schrijven over wetenschap. Tot de klanten behoorden onderzoekers van het RIZA, de TU Delft en het LEVV en journalisten van het Pharmaceutisch Weekblad.
Cursus Zakelijk Schrijven Schouten Nelissen.
Bedankt voor het delen van je ervaringen. Je ervaring is succesvol opgeladen. Schrijf jouw beoordeling. Vul je volledige naam in. Vul een correct emailadres in. Kies een locatie. BCN Amsterdam Arena, AMSTERDAM. BCN Utrecht Daltonlaan, UTRECHT. Regardz La Vie Utrecht, UTRECHT.
Cursus copywriting beter bloggen slimmer verkopen.
219 SEO tips. De 5 SEO geheimen. Weg met middelmatige content. Een uitgebreide SEO kennisbank. Eigen WordPress website maken. De beste WordPress hosting vergelijken: wie is de 1 webhost voor Nederland? Een blog beginnen? 3581 CX Utrecht. Privacy en cookies.
Algemene voorwaarden.
Geschillen die voortkomen uit deze overeenkomst worden onderworpen aan de bevoegde rechter bij de rechtbank in Utrecht. De Bilt, 1 januari 2017. Mobiel: 31 06 24 50 65 23. Cursus en Vergadercentrum Domstad. Koningsbergerstraat 9 in Utrecht. 3521 AL Utrecht.
Activiteiten van Houtenco.
Cursussen en workshops: Annulering met 100 % restitutie is mogelijk tot uiterlijk 28 dagen vóór aanvang van de activiteit. Daarna zal er geen restitutie worden verleend. De cursus is wel overdraagbaar, na in kennisstelling en goedkeuring van Cursusco en de docent.

Contacteer ons