Zoeken naar cursus productmanagement

   
 
cursus productmanagement
 
Vergelijk 31 Product Management opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Max: 18 2 dagen HBO star 84, 14 ervaringen Opleiderscore: star 84, Gladwell Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 84, uit 231 ervaringen. Product Management Cursus. Donderdag 12 oktober 2017 in Amsterdam en 1 andere datum. Productmanagement is een dynamisch vakgebied en als productmanager heeft u een belangrijke rol binnen de organisatie.
Productmanagement Opleiding ICM Opleidingen Trainingen.
U maakt een koppeling met de praktijk, mede door het opstellen van een marketingstrategie en een marketingplan. Aansprekende productmanagement uitdagingen worden in groepsverband uitgewerkt. Daarnaast richt deze training zich op de persoonlijke kwaliteiten waarover u als productmanager dient te beschikken om uw functie met succes uit te voeren. De training wordt op interactieve wijze verzorgd door een ervaren marketingdeskundige, die werkzaam is voor verschillende vooraanstaande organisaties. Heeft u de gehele training gevolgd, dan ontvangt u het ICM certificaat. De training wordt verzorgd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Maand / Jaar Bijeenkomsten Inschrijven. Maand / Jaar nov 2017. do 09-11 do 16-11 do 23-11. of neem een optie. Maand / Jaar mei 2018. di 08-05 di 15-05 di 22-05. of neem een optie. Maand / Jaar sep 2018. wo 12-09 wo 19-09 wo 26-09. of neem een optie. Maximale groepsgrootte: 12 personen. De investering bedraagt 1.595. Dit bedrag is excl. 3750, per dag voor het dagarrangement. De totale investering is excl. Vrijstelling van btw is mogelijk. U betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd.
Product Management opleidingen, trainingen cursussen Intermediair.nl.
Product Management Cursus. Productmanagement is een dynamisch vakgebied en als productmanager heeft u een belangrijke rol binnen de organisatie. U bent een centrale schakel tussen research, productontwikkeling, marketing. Utrecht Business School. HBO Marketing en Productmanagement. Een uitdagende baan als productmanager.
Opleiding HBO Productmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
Verder rondt u het HBO-voucherprogramma af met een portfolio-opdracht. Als u voor de modules een voldoende behaalt, dan ontvangt u van NCOI het diploma HBO Productmanagement. Daarnaast behaalt u 30 EC uit het keuzeprogramma van de HBO Bacheloropleiding Technische Bedrijfskunde van NCOI.
Opleiding Masterclass Productmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
U wilt graag uitgebreide kennis en vaardigheden opdoen op Masterniveau op het gebied van productmanagement. U heeft HBO of WO-werk en denkniveau. Doel en opzet. Deze Masterclass biedt u gedegen kennis van productmanagement. U ontwikkelt een visie op uw rol als productmanager.
Cursus: Product Management Cursus Springest.
De cursus Product Management reikt u alle concepten, inzichten, tools en vaardigheden aan die u als productmanager nodig heeft om de verantwoordelijkheden van het vak te kunnen dragen en uzelf als productmanager naar een hoger niveau te brengen. Welke trends zijn er binnen productontwikkeling en productmanagement?
Productmanagement cursus.
Product Management Community Over trainingen. Overzicht Kalender Inschrijven. Business finance voor non-financials Workshops. Beter brainstormen Businesscase opstellen Finance voor non-financials Implementatie van een strategie Scenarioplanning Visievorming Masterclasses. Brainstorm PMT-model Abell Businessplan Missie, visie SWOT-analyse Scenarioplanning Productmanagement Businessmodel Businesscase Ondernemingsplan Intelligence Innovatie.
Opleidingen Productmanagement NationaleBeroepengids.nl.
Volg een training Productmanagement. In een cursus Productmanagement leer je alles over marktonderzoek, communicatie, financiƫle planning en productontwikkeling. Je leert hoe je een kwalitatief goed marketingplan opstelt. Ook is er aandacht voor vaardigheden als leidinggeven. Product Management Open inschrijving 3545.0 Niveau: HBO Max.

Contacteer ons