Resultaten voor cursus productmanagement

   
 
cursus productmanagement
 
voltijd bachelor Voeding en Dietetiek Hogeschool van Amsterdam.
Om goed te kunnen adviseren over een gezonde leefstijl krijg je zelf ook beweegonderwijs. Daarna kies je een van de drie afstudeerrichtingen: Nutrition Dietetics, Nutrition Health Promotion of Nutrition New Product Management. 1e jaar In het eerste anderhalf jaar krijg je een breed basisprogramma.
Vergelijk 16 Product Management opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
HBO Marketing en Productmanagement. Algemeen Een uitdagende baan als productmanager. Productmanagement richt zich op meerdere aspecten binnen een organisatie. E-Learning 1.499 check. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Opleiderscore: star 83, Sandvalley Training heeft een gemiddelde beoordeling van 83, uit 4 ervaringen. Masterclass Product Management. date_range Woensdag 22 april 2020 in Berchem Antwerpen en 1 andere datum. Of het nu gaat om product management in een b2b, b2c of dienstenomgeving, de verantwoordelijkheden, werkdruk, jobvereisten en verwachting. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. group Maximaal 21 personen kunnen deelnemen aan deze cursus.
Cursus Software Product Management opnieuw van start in najaar NLdigital.
Na afloop van deze cursus zijn de deelnemers in staat de functie software-productmanager succesvol binnen de organisatie uit te rollen. De cursus bestaat uit tien achtereenvolgende bijeenkomsten en vindt plaats van 20 september t/m 22 november 2016. Meer informatie over de cursus Software Product Management vind je op de software product management website.
HBO Product en innovatiemanagement, kort HBO-programma LOI.
De productmanager is een spin in het web. Je bent verantwoordelijk voor de marketing, communicatie en productontwikkeling, maar ook voor de resultaten en de kwaliteit van een product en/of productgroep. Een gedegen opleiding op het gebied van productmanagement en innovatiemanagement is in dit vakgebied dus een must.
Vergelijk 27 Product Management opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. group Maximaal 24 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 24 2 dagen star 95, 8 ervaringen Opleiderscore: star 95, Growth Tribe Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 95, uit 33 ervaringen. Professional Scrum Product Owner PSPO. date_range Maandag 25 maart 2019 in Nieuwegein en 2 andere data. Scrum is een Agile-framework. Het doel van Scrum is het snel en vaak opleveren van kwalitatief goede software. In combinatie met methoden e. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie: Exclusief BTW. 4 dagen Opleiderscore: star 93, CLS Computertrainingen heeft een gemiddelde beoordeling van 93, uit 164 ervaringen. Winnaar Beste opleider van Nederland 2017: 2 in Automatisering ICT/IT. Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: 3 in Automatisering ICT/IT. Lees meer over Beste Opleider 2018. HBO Marketing en Productmanagement.
Junior Productmanager Fashion ROC van Amsterdam.
Het beste studiekeuzeadvies. Deel jouw advies en laat je vrienden oordelen! Zoek de perfecte opleiding en locatie! Doe de studiekeuzetest. Registreer met e-mail of Facebook. Mode Jean School. Junior Productmanager Fashion. Junior Productmanager Fashion. Fashion design productmanagement 23207. Mode Jean School.
Stichting Spoedeisende Hulp bij Kinderen.
Een tweedaagse intensieve didactische cursus waarin u wordt opgeleid tot instructeur voor een van de cursussen van de SHK bijvoorbeeld APLS, EPLS, NLS, WOKK of PHPLS. Deelname aan deze cursus is alleen mogelijk voor genodigden die de betreffende cursus als provider reeds heeft gevolgd.
Junior Productmanager Fashion Flex-opleiding ROC van Amsterdam.
Het is een intensief programma en een passie voor fashion en productmanagement is echt een must. Voordat je begint kijken we samen met jou naar wat je al kunt en weet. Zo wordt dit een opleiding die precies bij jou past.

Contacteer ons