Resultaten voor contentmarketingstrategie

   
 
contentmarketingstrategie
 
Gastblog: Hoe zet je een succesvolle contentmarketing strategie op? Deel 2 Savvii Managed WordPress Hosting.
Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige content op je website, zoals blogartikelen of social media posts, is de weg om meer klanten of prospects te werven. In deel twee van deze serie leer je meer bereik te winnen voor je WordPress website door een weldoordachte contentmarketing strategie te ontwikkelen.
Content Marketing Wat is het en hoe scoor je er mee?
Door nieuwe technologie├źn is content marketing in een stroomversnelling terechtgekomen en is het nog nooit zo eenvoudig geweest om als bedrijf je verhaal te vertellen en te delen. Deze infographic van Content Marketing Institute laat goed zien hoe content marketing zich door de jaren heen heeft ontwikkeld.
Contentmarketing strategie See/Think/Do/Care.
Jouw doelgroep is niet gelijk klaar voor de aankoop, hier gaan nog enkele fases aan vooraf. Sterker nog, de meeste bezoekers converteren pas na de 7e contactmoment. Richt je contentmarketing strategie daarom niet enkel op verkoop maar op de 5 customer journey fases.
Tweedaagse cursus contentmarketing voor de cultuursector.
Winkelwagen wordt bijgewerkt. Deze cursus is geschikt voor marketing en communicatiemedewerkers die mede verantwoordelijk zijn voor de content en/of online marketing binnen hun organisatie en aan de basis staan van het ontwikkelen van een contentmarketingstrategie. Irma Machielse is kerndocent marketing en communicatie bij de Hogeschool Leiden.
Contentmarketing in B2B: de juiste strategie spotONvision.
Het is namelijk de bepalende factor in je contentmarketingstrategie. Wanneer je inzicht in de koper en het B2B-koopproces hebt, kun je themas en content bepalen en dat vervolgens perfect afstemmen op iedere fase van het koopproces. spotONvision noemt dit contentmapping.
Videos: de sleutel tot een succesvolle content marketingstrategie? Platform Content.
Zij zullen op hun beurt weer zorgen voor positieve mond-tot-mond reclame Lees meer in onderzoek van Brown, Barry, Dacin Gunst, 2005 en ben je als contentmarketeer op de goede weg naar succes! Maar niet iedereen is zo enthousiast over het gebruik van videos in een contentmarketingstrategie.
Contentmarketing. Hulp bij strategie en uitvoering. Sstroop Contentmarketingbureau.
Contentmarketing is een continu leerproces, omdat je klanten in een dynamische omgeving leven en het bovendien zaak is om in te spelen op actualiteit. Door te meten wat je exact bereikt, kun je het rendement van contentmarketing steeds vergroten. Hulp bij contentmarketing.
Je contentmarketingstrategie opzetten in vijf stappen.
Het doel van een contentmarketingstrategie is je klant te laten zien dat je weet waar hij behoefte aan heeft en dat je weet wat er speelt in de markt. Op die manier zal de klant jou als kennispartner gaan zien en met zijn problemen naar jou toekomen.

Contacteer ons