Meer resultaten voor cursus content management

   
 
cursus content management
 
WordPress cursus dBird Webredactie en Copywriting.
Door de komst van zogeheten content management systemen cms kan iedereen zijn eigen website maken, zonder hulp van een websitebouwer of webmaster. Maar een beetje begeleiding kan natuurlijk geen kwaad. Daarom heb ik een WordPress cursus ontwikkeld, een cursus waarin ik u de basisbeginselen van WordPress bijbreng.
Cursus Content management professional Thuisstudie vergelijk reviews.
MBA-module Human Resource Management. MBA-module Internationaal management. MBA-module Operations management. MBA-module Strategisch management. Toon alle Master opleiding A-Z. U bevindt zich hier: Home Beroepscursussen Content management professional. Cursus Content management professional. Vergelijk hier de cursus Content management professional. Content management professional.
Content Curator GO opleidingen.
Tijdens de cursus maak je gebruik van een afgesloten elektronische leeromgeving waar je kunt oefenen met het cureren van content en de diverse sociale media platforms. Deze leeromgeving blijft ook na de cursus actief en vormt daarmee een uniek naslag werk.
Wat is een opleiding contentmarketing? Content Marketing Management.
Cursus Content Marketing Management. June 13, 1500: July 4, 2100.: View All Events. Het belang van lokaliseren in content marketing. 26 March 2019 By CMM Content Marketing. Wat is SEO en waar kun je het voor gebruiken? 9 March 2019 By CMM Content Marketing.
Online Joomla cursussen met heldere instructievideo's.'
Zelf een website bouwen en beheren? Volg de cursus Joomla. Zelf de website maken voor uw bedrijf met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem? Of de website beheren voor uw vereniging? Deze cursus Joomla helpt u om dit realiseren en is zeer laagdrempelig.
WordPress cursus: Een betere website met WordPress.
Wat leer je tijdens de cursus? Meer resultaat door betere paginas. Wat is Content Management. Wat is goede content en waarom is het belangrijk. Content management Google. Rondkijken in de WordPress admin. Het verschil tussen berichten en paginas. Een artikel aanmaken en opmaken en het plaatsen van links.
Cursus webdesign / website maken Volksuniversiteit Volksuniversiteit.
Met behulp van het Content Management Systeem CMS WordPress is het mogelijk om zelf gemakkelijk een eigen website te maken. Gedurende een cursus WordPress website maken bij de Volksuniversiteit leert u onder andere omgaan met het CMS en leert u op laagdrempelige wijze een website op te zetten met behulp van themas, plug-ins en paginas.
Leer meer van WordPress met onze WordPress cursus!
WordPress, content management Google. WordPress cursus details. Cursuslengte: De cursus duurt 1 dagdeel 35, uur. Locatie: De cursus vindt plaats op ons kantoor in Tilburg. Kennisniveau: De cursus is bedoeld voor mensen die al eens met WordPress hebben gewerkt. De echte super-basis slaan we namelijk over.

Contacteer ons