Meer resultaten voor cursus content management

   
 
cursus content management
 
Tweedaagse cursus contentmarketing voor de cultuursector.
Het stimuleren en gebruiken van user generated content. Gedurende de cursus wordt gewerkt vanuit en met het studieboek Contentmarketing en community management, geschreven door de docent Irma Machielse en Mascha Gerretsen 1e druk, 2018. Dit studieboek wordt verstrekt aan alle cursisten en zit voor het kortingstarief van 25, inbegrepen bij het deelnametarief reguliere prijs: 3495.
ROC Midden Nederland.
Terugblik mbo festival ROC MN, MBO Raad en LKCA in Fries Museum. Op 14 juni vond het mbo festival plaats in het Fries Museum. Ruim 70 onderwijscollega's' uit heel het land kwamen samen om te spreken, te luisteren en te ervaren hoe onderwijs in de kunstcontext vormgegeven kan worden.
Na je opleiding Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
manager social media. Let op: dit is slechts een selectie van de beroepen waar je voor wordt opgeleid. Je wordt niet opgeleid tot.: Waar kun je bijvoorbeeld terecht met de studie Communicatie? Bekijk hieronder waar onze afgestudeerde studenten nu een leuke uitdagende baan hebben. Ontdek 24/7 opleidingen. Bezoek de Online Open Dag. Hoe schrijf je je in? Probeer de opleiding uit.
Cursus Joomla Online cursus Joomla als thuisstudie NHA.
Met Joomla maak je snel en eenvoudig een prachtige website. Joomla is een open source content management system. Dat betekent dat de software voortdurend wordt doorontwikkeld en ook nog eens gratis is. Met de cursus Joomla bouw je snel professionele Joomla websites.
Content Management Systeem.
Cursusdata WP Bootcamp. Cursusdata Cursus op maat. Je WordPress trainer. Fotos en impressies. Stel je vraag. Content Management Systeem. Een content management systeem is een softwaretoepassing die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren contentmanagement.
Wordpress cursus Leeuwarden MINT Internet Advies Leeuwarden.
Na de deze WordPress cursus van één dag kun je aan de slag met WordPress en Divi. We werken in een groep, zodat iedereen van elkaar kan leren. We gaan samen jouw site maken! Je leert wat het Content Management Syteem WordPress is.
Cursus Content management professional LOI.
Voor de cursus is geen specifieke vooropleiding nodig. Omdat het een opleiding op HBO-niveau betreft, is een HAVO-/MBO-werk en denkniveau gewenst. Inhoud van de cursus Content management professional. De cursus Content management professional bevat een unieke combinatie van theorie en praktijk.
Content Curator GO opleidingen.
U sluit de cursus af met een paper waarin u aangeeft hoe, in uw ogen, de organisatie Content Curation zou kunnen inzetten om de dienstverlening, bedrijfsvoering of het imago te verbeteren. Tijdens de cursus maakt u gebruik van een afgesloten elektronische leeromgeving waar u kunt oefenen met het cureren van content en de diverse sociale mediaplatforms.

Contacteer ons