Meer resultaten voor korte opleidingen

   
 
korte opleidingen
 
Korte MBO opleidingen voor volwassenen in 10-12 maanden een diploma.
Home Cursus Korte MBO opleidingen voor volwassenen Korte MBO opleidingen voor volwassenen. Op Thuisstudie.net staan een diverse korte MBO opleidingen voor volwassenen die erg geschikt zijn als je niet lang wilt studeren of niet terug wilt naar de schoolbanken. Wettelijk erkende opleidingen zijn inclusief een stage periode.
Opleidingen en cursussen Windesheim.
Studeren in Zwolle. Studeren in Flevoland. Sporten bij Windesheim. Korting voor studenten. Inschrijven bij Studielink. Numerus Fixus en selectie. Werk en Studie. Kies de praktijkgerichte opleiding die bij jouw loopbaan past! Opleidingen en Cursussen. Alle opleidingen en cursussen. Accountancy en Controlling.
Korte opleidingen Capabel.nl.
Uniek aan de beroepsopleidingen bij Capabel Onderwijs Groep is de korte studieduur van gemiddeld 52 lesweken. Onze korte opleidingen zorgen ervoor dat je snel de beroepstheorie kunt leren en vlot start met de praktijk. Studenten van Capabel hebben een streepje voor bij werkgevers.
MfN erkende Mediation Opleidingen volgen? MfN erkende Mediation Opleidingen volgen?
De mediation opleidingen van Caleidoscoop Leertrajecten zijn dan een uitgelezen kans om de capaciteiten waarover u beschikt aan te scherpen en ten volle te benutten. Mediation opleidingen van Caleidoscoop Leertrajecten vindt u door heel Nederland. Een mediation opleiding met een korte doorlooptijd?
Korte hbo opleidingen Business School Notenboom.
In al deze gevallen zijn speciale korte hbo opleidingen de oplossing. Bij korte hbo opleidingen kun je een programma van vier jaar in drie jaar voltooien. Dit vergt natuurlijk wat extra inzet, maar met de juiste begeleiding is dit voor veel studenten goed haalbaar.
Verkorte mbo opleidingen: haal in korte tijd je diploma!
Dieren, huis en tuin. Gezondheid en uiterlijke verzorging. Home Verkorte MBO opleidingen. Verkorte MBO opleidingen. Wil jij graag in korte tijd een erkend mbo-diploma halen? Als je een mbo-opleiding via het reguliere onderwijs volgt, ben je hier vaak jaren mee bezig.
Opleiding of training volg je bij NCOI. Ruim 1.000 opleidingen en trainingen! NCOI Opleidingen en Trainingen.
Hoe hoog leg jij de lat? Wij helpen u graag opleidingen te vinden die bij u passen. Vind uw opleiding in 4 stappen. Vind relevante opleidingen in 4 stappen. Vind relevante opleidingen in 4 stappen. Opleidingen en trainingen voor werkend Nederland.
Cursussen en opleidingen als thuisstudie of zelfstudie NHA.
Selecteer variant van gratis proefles. Jouw bewaarde opleidingen. Bewaar al jouw favoriete cursussen handig op dit verlanglijstje. Lijstjes bewaren, bekijken of delen? Mail het lijstje dan naar jezelf. Onderstaand tref je een overzicht van jouw bewaarde opleidingen. Opleiding Studieduur Lesgeld.

Contacteer ons