Zoeken naar korte opleidingen

   
 
korte opleidingen
 
Opleidingen en cursussen Windesheim.
Studeren in Zwolle. Studeren in Flevoland. Sporten bij Windesheim. Rechten en plichten. Inschrijven bij Studielink. Numerus Fixus en selectie. Werk en Studie. Kies de praktijkgerichte opleiding die bij jouw loopbaan past! Opleidingen en Cursussen. Alle opleidingen en cursussen. Accountancy en Controlling.
Korte programmas TIAS.
Het biedt ambitieuze vrouwen inspiratie en inzichten en helpt hen zich te ontwikkelen richting een top management positie. lees verder of Kort programma. De korte programma's' van TIAS geven u de laatste academische inzichten met een link naar de praktijk.
Verkorte mbo opleidingen: haal in korte tijd je diploma!
Gezondheid en uiterlijke verzorging. Home Verkorte MBO opleidingen. Verkorte MBO opleidingen. Wil jij graag in korte tijd een erkend mbo-diploma halen? Als je een mbo-opleiding via het reguliere onderwijs volgt, ben je hier vaak jaren mee bezig. Bij NTI kan dit veel sneller.
Korte en praktijkgerichte opleidingen HSN Horeca.
Bel mij terug. U bent hier: Korte en praktijkgerichte opleidingen. Korte en praktijkgerichte opleidingen. De opleidingen van HSN zijn gericht op iedereen die met spoed de verplichte diplomas en papieren moet halen of die zich snel willen ontwikkelen op horecagebied.
Ik zoek een korte HBO-opleiding op het gebied van personeelszaken. Springest.
Een korte opleiding waarin de meeste facetten van personeelsmanagement aan de orde komen evenals vaardigheden is Personeelsmanagement voor POers van Xzellent, een driedaags programma. Een andere mogelijkheid is de opleiding Praktisch Personeelsmanagement van ICM, 3 dagen. Een iets langere opleiding is van ISBW, praktisch personeelsmanagement II als avond of dagprogramma te volgen, 6 dagen of 12 avonden. Als je voornamelijk aan je vaardigheden als personeelsfunctionaris wilt werken is de opleiding Adviseren voor POers van Xzellent een goede keuze. Dit advies is bedoeld om u op weg te helpen bij het bepalen van uw keuze, we horen graag of dat gelukt is. Hulp nodig bij het vinden van de juiste training, cursus op opleidingen?
Cursus of korte opleiding.
Opleidings en cursusaanbod Educatie. Cursus of korte opleiding. Fontys PRO Educatie heeft naast de bachelors en masters een ruim aanbod in cursussen en korte opleidingen. Het onderwijs is een dynamisch vakgebied. Van onderwijsprofessionals wordt dan ook verwacht dat ze constant mee bewegen met de laatste ontwikkelingen.
Korte Opleiding Trainer/Coach.
Wij geven regelmatig korte intensieve 2-daagse opleidingen voor trainer/coach. De volgende opleiding gaat van start op dinsdag 23 en woensdag 24 oktober 2018. Opzet Korte Opleiding Trainer/Coach. Lees ervaringen over De Academie voor Innovatief Trainen's' Korte Opleiding Trainer/Coach op Springest.
Korte opleidingen aan Hogeschool Rotterdam Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Korte opleidingen aan Hogeschool Rotterdam. Een korte hbo-opleiding volgen, wat zijn de mogelijkheden? Is een vier jaar durende hbo-opleiding net iets te veel van het goede, maar wil je graag nog wel doorstuderen? Dan is een tweejarige Associate degree-opleiding Ad een mooie oplossing.

Contacteer ons