Zoeken naar korte opleidingen

   
 
korte opleidingen
 
Zuyd Hogeschool Deeltijdopleidingen.
Korte opleidingen en cursussen. Naast bachelors en masters biedt Zuyd ook veel kortere opleidingen en cursussen, waarmee je in korte tijd je vakkennis kunt verdiepen of specifieke vaardigheden leren. Bij elke opleiding of cursus staat een team van beste docenten voor je klaar.
Cursus hypnotherapie.
Zouden lange opleidingen dan beter zijn dan korte opleidingen en korte opleidingen niet serieus? Er zijn goede en slechte langdurige opleidingen en er zijn goede en slechte korte opleidingen. Vol passie, enthousiasme en gedrevenheid leren we jullie alles wat je moet weten over hypnose en hypnotherapie en daarvoor zijn 5 dagen voldoende.
Provocatief Coachen Introductietraining IEP Nederland.
NLP NLP trainingen. NLP Opleidingen Ontwikkeling als mens en professional. NLP Opleiding Practitioner Innerlijke hulpbronnen leren benutten. NLP in organisaties Post-practitioners De organisatie als systeem. NLP Opleiding Masterpractitioners Overtuiging, identiteit en verbinding. NLP-supervisie Praktijkondersteuning gevorderde NLP-ers. Korte NLP Trainingen Compacte trainingen enkele dagen.
Korte opleidingen Capabel.nl.
Bij Capabel volg je een verkorte opleiding. Uniek aan de beroepsopleidingen bij Capabel Onderwijs Groep is de korte studieduur van gemiddeld 15 maanden. Onze korte opleidingen zorgen ervoor dat je snel de beroepstheorie leert en snel start met de praktijk.
Opvoedcoach worden voor hoogsensitieve en prikkelgevoelige kinderen Onze korte beroepsopleiding.
Omdat jij je zo goed kunt afstemmen op het kind tegenover je zal het effect van wat je aanbiedt worden versterkt. Onze korte beroepsopleiding zorgt er tevens voor dat je meer mogelijkheden hebt in je praktijk en je omzet kunt vermeerderen.
Korte opleidingen Emerce.
Voor meer informatie over onze korte opleidingen kunt u gratis en vrijblijvend deelnemen aan een proefcollege. Het proefcollege geeft u een goede inhoudelijke indruk van de opleiding; onderwerpen als de opzet en onderwerpen van de colleges, einddoel van de opleiding, studiebelasting en de overeenkomsten en verschillen met gerelateerde opleidingen etc.
MfN erkende Mediation Opleidingen volgen? MfN erkende Mediation Opleidingen volgen?
De mediation opleidingen van Caleidoscoop Leertrajecten zijn dan een uitgelezen kans om de capaciteiten waarover u beschikt aan te scherpen en ten volle te benutten. Mediation opleidingen van Caleidoscoop Leertrajecten vindt u door heel Nederland. Een mediation opleiding met een korte doorlooptijd?
Amsterdam Film School Filmopleidingen Masterclasses.
Onze opleidingen worden gegeven door de beste mensen uit de filmindustrie en zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren makers. Journalisten, opnameleiders, fotografen, schrijvers, jonge makers, autodidacten en carrière-switchers, allen volgden opleidingen bij AFS. Join us at Amsterdam Film School. Your story is worth it! Netwerk van filmmakers. Onze camera acteurs worden o.a. opgeleid om uiteindelijk een hoofdrol te vervullen in een van de korte films van onze regie fictie studenten.

Contacteer ons