Op zoek naar korte opleidingen?

   
 
korte opleidingen
 
LOI: opleidingen in alle vakgebieden en op alle niveaus LOI.
De inschrijvingen voor maart zijn in volle gang, dus maak nu je keuze en schrijf je snel in. Kies uit meer dan 350 klassikale opleidingen, van erkend HBO en MBO tot korte programmas en beroepsgerichte cursussen. De klassikale opleidingen zijn te volgen als dag of avondopleiding, op locaties door heel Nederland.
Korte opleiding Strategie Innovatie waarbij je zelf de lengte van je programma kunt bepalen.
Download hier het rooster van de korte opleidingen. Studenten die minimaal vier modules uit het EURIB Masterprogramma hebben gevolgd en leden van BNO, DMN, Logeion of VPRA krijgen 10% korting. Alumni van het EURIB Masterprogramma krijgen 20% korting op de nettoprijs.
Opleidingen MBO MBO 2, 3 of 4 Scheidegger Opleidingen.
Bij Scheidegger kun je terecht voor een MBO-opleiding op niveau 2, 3 of 4. Je kunt kiezen uit ruim 70 praktijkgerichte, erkende opleidingen. Scheidegger is bevoegd om in het kader van de Wet educatie beroepsonderwijs WEB erkende MBO-opleidingen te verzorgen. Dit betekent dat je een opleiding van goede kwaliteit volgt en dat je een officieel MBO-diploma ontvangt. Je kunt bij Scheidegger ook kiezen voor een korte MBO-opleiding.
Overzicht korte opleidingen / modules Chivo.
Daardoor kunnen ze goed gevolgd worden door beginners, terwijl gevorderden juist via deze modules bijscholen vanwege de hoge actualiteitswaarde. Details van de korte opleidingen vind je als je verderop op een van de opleidingen klikt. Onze korte opleidingen / modules.
Verkorte mbo opleidingen: haal in korte tijd je diploma!
Gezondheid en uiterlijke verzorging. Home Verkorte MBO opleidingen. Verkorte MBO opleidingen. Wil jij graag in korte tijd een erkend mbo-diploma halen? Als je een mbo-opleiding via het reguliere onderwijs volgt, ben je hier vaak jaren mee bezig. Bij NTI kan dit veel sneller.
Tekenlessen en schilderlessenWackers Academie.
Een avond of middag per week 3 uur les gedurende 12 a 16 weken. Twee keer per jaar, half september en begin februari wordt een uitgebreid programma aan korte professionele opleidingen aangeboden op het gebied van tekenen, schilderen en boetseren.
Korte MBO opleidingen voor volwassenen in 10-12 maanden een diploma.
Home Cursus Korte MBO opleidingen voor volwassenen Korte MBO opleidingen voor volwassenen. Op Thuisstudie.net staan een diverse korte MBO opleidingen voor volwassenen die erg geschikt zijn als je niet lang wilt studeren of niet terug wilt naar de schoolbanken. Wettelijk erkende opleidingen zijn inclusief een stage periode.
Cursus of korte opleiding.
Opleidings en cursusaanbod Educatie. Cursus of korte opleiding. Fontys PRO Educatie heeft naast de bachelors en masters een ruim aanbod in cursussen en korte opleidingen. Het onderwijs is een dynamisch vakgebied. Van onderwijsprofessionals wordt dan ook verwacht dat ze constant mee bewegen met de laatste ontwikkelingen.

Contacteer ons