Meer resultaten voor social media cursus

   
 
social media cursus
 
Social Media Wijs Lessen, trainingen ouderavonden.
Social Media Wijs is gespecialiseerd op het gebied van mediawijsheid en digitale vaardigheden in het onderwijs. Wij zorgen ervoor dat leraren, leerlingen en ouders de kennis, mentaliteit en tools hebben om veilig en doelgericht gebruik te maken van internet en sociale media.
Het nut van een social media strategie Dutch Blue.
Een veel gemaakte fout bij het gebruik van social media is dat er geen onderscheid gemaakt wordt tussen de content die op bepaalde kanalen geplaatst wordt. Vaak wordt social media gezien als één groot blok van platforms die eigenlijk allemaal hetzelfde zijn.
logo-en. logo. logo_de. social-newsletter. social-facebook. social-instagram. social-twitter.
Volg dan de cursus Social Media Marketing with Facebook and Twitter. Je leert van alles over de meerwaarde van social media marketing, maar ook het het verschil tussen Facebook en Twitter, hoe je meer volgers kunt krijgen en hoe je je statistieken kunt analyseren.
Cursus sociale media voor non-profit organisaties AKA Design.
Aan het einde van de cursus krijg je een E-book toegestuurd met een korte samenvatting, een praktisch stappenplan en links naar instructievideos en verdere informatie. Bijeenkomst 1, voor de pauze.: Wat zijn sociale media? Wat zijn de verschillen tussen.: Sociale netwerken LinkedIn, Google, Facebook, eigen webforum etc. Bloggen en microbloggen Webblog / Twitter, Yammer. Social sharing foto/video delen, Instagram, Pinterest, Snapchat, RSS etc.
Online cursuspakket Social media Frankwatching Academy.
We are Watching. Toon total_count resultaten. Dagelijkse nieuwsbrief elke werkdag, headlines. Wekelijkse nieuwsbrief elke maandag, populairste artikelen. Gratis Fw lid volg topics/auteurs, bewaar artikelen. We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden. Frankwatching 2019 Creative Commons licentie van toepassing.
Cursus Social Media.
Speciaal voor ondernemers: Cursus Social Media. Ondernemers en bedrijven die Social Media willen inzetten voor hun bedrijf, hebben veel aan deze cursus social media. De cursus is praktisch en gaat in op het gebruik van social media voor het werven van klanten, het verhogen van de naamsbekendheid en het verbeteren van de interactie met je klanten.
Social Media Cursus Social Media Marketing.
Deze social media cursus kan gaan over alle mogelijke social media marketing onderwerpen, zoals Facebook, LinkedIn, Google, Twitter en Pinterest. Door middel van een social media cursus kunnen jij jezelf en jouw personeel laten voorlichten op het juiste gebruik van social media.
Social Media Cursus Toegankelijke, praktische cursussen voor zakelijke social media kanalen.
Social Media Cursus biedt toegankelijke, praktische en professionele cursussen voor zakelijke social media kanalen. Uiteraard brengen we jou de benodigde theoretische kennis bij, maar ons doel is je ondersteunen om direct zelf aan de slag te gaan en hands-on ervaring op te doen.

Contacteer ons