Op zoek naar strategie opleiding?

   
 
strategie opleiding
 
Korte opleiding Strategie Innovatie waarbij je zelf de lengte van je programma kunt bepalen.
Mocht je bepaalde dagen uit de korte opleiding Strategie Innovatie niet willen of kunnen volgen, dan kun je deze dagen skippen. Maar je kunt ook extra collegedagen kiezen uit een lijst van verdiepende onderwerpen. Bij het aanmelden voor deze opleiding, kun je door middel van een keuzemenu jouw voorkeuren kenbaar maken.
Cursus foodstrategie en marketing WUR.
Aanbieders in de foodsector moeten steeds vaker en sneller hun strategie bijstellen om zowel bestaande als nieuwe klanten tevreden te stellen. Het vergt een grote mate van visie én flexibiliteit om het bedrijf steeds maar weer onderscheidend en effectief aan te passen aan een snel veranderende wereld.
Alsem Strategie Zorgmarketing, positioneringsadvies, opleiding zorgmarketing, branding meer.
Boek Strategische marketingplanning. Is de Friese taal een barriere bij de marketing van Friesland? Dat wilde @volkskrant weten. In principe niet: past https//t.co/UuEGZMFuST: 14 days ago. Het NIMA heeft de Masterclass Zorgmarketing geaccrediteerd met 20 studiepunten. 2018 Alsem Strategie Realisatie: IMAGO.
Opleiding verandermanagement Strategische vernieuwing SIOO.
Met Executive Change Management ontwikkelt jouw organisatie het vermogen om wendbaar te blijven en op eigen kracht te veranderen. Executive Change Management; regie over strategische vernieuwing. Executive Change Management ECM is dé masteropleiding voor leiders en bestuurders die in hun organisatie de regie willen voeren over strategische innovatieprocessen.
Moon HRM Opleiding Strategische Personeelsplanning.
Het tarief van de Opleiding Strategische Personeelsplaning is 3.495, exclusief btw en inclusief heel veel inspiratie, heerlijke lunches, koffie/thee, lekkers, ruim 30 praktische tools, 3 aanvullende boeken, gratis gebruik van de tools, updates via het Moon SPP-lab, deelname aan de community enzovoort.
Opleiding Strategie Business Innovatie Management Bedrijfskunde Avans.
Na de opleiding Strategie Business Innovatie bent u beter in staat om het strategisch beleid van uw organisatie door te vertalen naar uw afdeling. U kunt uw keuzes goed onderbouwen, wat uw positie versterkt. U doorziet de wisselwerking tussen strategie en uitvoering.
Strategie Opleiding Ondernemersacademie.
De meest complete opleiding over het uitwerken en realiseren van uw strategie. Op vraag van talrijke deelnemers aan de Masterclasses KMO-Management organiseert de Ondernemers-academie voor het eerst deze Masterclass Strategie. Met niemand minder dan Jeroen De Flander: één van de meest invloedrijke denkers ter wereld op het vlak van strategie-implementatie.
Opleiding Contentmarketing en contentstrategie HAN.nl.
De tweede cursus bestaat uit het vertalen van de theorie naar een strategie, planning en praktische uitvoering.De opleiding biedt een gefundeerde aanpak voor het bedenken, maken en verspreiden van content voor jouw organisatie. Ondernemers en zzp'ers.' Iedereen die meer kennis wilt op het terrein van contentmarketing en strategie.

Contacteer ons